ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αταλάντα - Σπαλ 1-2: Ήττα που στοιχίζει

Μεγάλη έκπληξη στο τελευταίο ματς της 20ης αγωνιστικής. Η Αταλάντα αντί ενός υγιεινού περιπάτου με την Σπαλ, βρέθηκε ηττημένη και έξω από την τετράδα του πρωταθλήματος.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η αυλαία της αγωνιστικής έπεσε με εμφατικό τρόπο στην Ιταλία. Το φαβορί του παιχνιδιού Αταλάντα βρέθηκε στο καναβάτσο από την Σπαλ , η οποία δίνει αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το διπλό βγήκε μάλιστα με ανατροπή αφού οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Ίλισιτς στο 16ο λεπτό. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι , κατάφεραν να βρουν τη δύναμη να πιέσουν, στο δεύτερο ημίχρονο, να πετύχουν δύο τέρματα με τους  Πετάνγκα στο 54ο λεπτό και Βαλότι στο 60ο , να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και να βγουν νικητές από μία μάχη που κανένας δεν περίμενε να συμβεί.
Ανέβηκε στην 18η θέση , με έναν πόντο διαφορά από τη Λέτσε που βρίσκεται στην 17η και δείχνει ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της μέχρι το τέλος. Ανέλπιστη η επιτυχία της κάτι που κοστίζει στην Αταλάντα καθώς την έβγαλε από την τετράδα του πρωταθλήματος. Σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που ακολουθεί η ήττα αυτή πρέπει να αναπληρωθεί μέσα σε δύσκολη έδρα κάτι που μόνο σίγουρο δεν φαίνεται.
Η Αταλάντα είχε την κατοχή της μπάλας  με 58%, δημιούργησε 14 ευκαιρίες έναντι 11 της Σπάλ, οι συνολικές πάσες ήταν 521 για τους γηπεδούχους , με τους φιλοξενούμενους να έχουν 376 ενώ οι επικίνδυνες επιθέσεις ήταν 59 με 33.
Κακή ήττα για την Αταλάντα , σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που χρειαζόταν ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Η Σπαλ αναπνέει , θέλει να αντεπιτεθεί, ξεκινώντας με μία μεγάλη νίκη ,τον δεύτερο γύρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code