ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν άφησε περιθώρια η Σκουάτρα Ατζούρα,Ελλάδα-Ιταλία 0-3

Η Ελλάδα υποδέχτηκε την Ιταλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής
των προκριματικών αγώνων του Euro 2020.Η Εθνική μας προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του ματς.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο πρώτο ημίχρονο του ματς η Ιταλία είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξε οργανωμένα στην επίθεση.Εκμεταλλέυονταν  τα αμυντικά κενά,τις αργοποριμένες τοποθετήσεις και τα λάθη των διεθνών μας.
Καθάρισε σε 10 λεπτά 
Η Ιταλία στο διάστημα 22-32 λεπτών  έβαλε 3 φόρες την μπάλα στα δίχτυα με τους διεθνείς μας να τα έχουν χαμένα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Τα τέρματα πέτυχαν οι Μπαρέλα στο 23ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής.Ινσινίε στο 30ο λεπτό με πλασέ και Μπονούτσι με κεφαλιά στο 33ο λεπτό.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα ο Άγγελος Αναστασιάδης επαναφέροντας την πεντάδα στην άμυνα,από την άλλη η Ιταλία πιο άνετη πλέον,κυκλοφορούσε την μπάλα με ευκολία και προσπαθούσε με οργανωμένη επίθεση να πετύχει γκολ.
Μπάρκας,ο φύλακας άγγελος 
Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο,έκλεισε ρολά και δεν  επέτρεψε να επεκταθεί το σκορ.Είπε όχι δύο φορές στον Ινσίνιε μία σε τετ-α-τετ και μία σε πλασέ.Ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης.
Με Φορτούνη προσπάθησε αλλά,
Στο δεύτερο μέρος η Εθνική μας είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα εκμεταλλέυομενη τα λάθη στην άμυνα των Ιταλών με κύριο εκφραστή επιθέσεων τον Κώστα Φορτούνη όμως η τελική  προσπάθεια ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα στις επιθέσεις,τόσο στις μεταβιβάσεις όσο και σε σουτ όπως αυτό του Σιώπη  το οποίο ήταν άστοχο.
Και τώρα Αρμενία
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει πάλι εντός την τρίτη την Αρμενία  και εκεί σίγουρα δεν πρέπει να υπάρξει βαθμολογική απώλεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code