ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιτέλους είδαμε μπαλάρα!

Την νίκη με 4-1 πήρε εχθές στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη, στο Καραϊσκάκη. Αυτό που θα σχολιάσω σίγουρα δεν είναι το πλασματικό σκορ αλλά το θέαμα που παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας τόσο εμείς όσο και οι τυχεροί που βρέθηκαν στο γήπεδο.


Αυτό που είδαμε επί 90' στην αναμέτρηση ήταν ένας Άρης που έτρεχε σε όλο το γήπεδο και είχε βάλει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό μέσα στα καρέ του. Οι κίτρινοι είχαν την κατοχή, είχαν τις μεγάλες φάσεις και έμοιαζαν να είναι ακούραστοι ακόμη και όταν βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ με 3 τέρματα διαφορά. Η οδηγία που είχε έρθει από τον πάγκο ήταν ξεκάθαρη, «μην τους αφήσετε να πάρουν ανάσα». Σίγουρα όμως αυτό που συνόδευε αυτή την φράση ήταν και η ατάκα « να ανασυντασσόμαστε γρήγορα στα μετόπισθεν όταν παίρνουν την μπάλα οι αντίπαλοι», κάτι που δεν έγινε πράξη ποτέ. Αυτό ήταν που ουσιαστικά όμως έδωσε και άλλη πνοή στο παιχνίδι, καθώς οι ερυθρόλευκοι μόλις γινόντουσαν κάτοχοι έτρεχαν σε μηδενικό χρόνο στο αντίπαλο γήπεδο και έχοντας στο μυαλό τους πως στα άκρα ο Άρης έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν έκαναν την ζωή τους πολύ πιο εύκολη και σκόραραν 4 φορές έχοντας 4 ουσιαστικές τελικές.

Μαρτίνς: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και οι αριθμοί δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα»

Στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, αποδεχόμενος ουσιαστικά την ανωτερότητα του Άρη στο χθεσινό ματς: «Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, αλλά είναι γεγοινός ότι σε άλλα παιχνίδια όπως αυτό με τη Λαμία ήταν ασύλληπτο να κάνουμε τόσες ευκαιρίες και να μην μπορέσουμε να νικήσουμε. Είναι πολλά τα ματς που έχει συμβεί αυτό, αλλά σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί.

Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και οι αριθμοί δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα. Παρότι η νίκη μας ήταν δίκαιη, το σκορ είναι απόδειξη πως ήμασταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί».

Παντελίδης: «Bλέποντας κάποιος το τελικό σκορ και το ματς, δεν θα μπορέσει να καταλάβει πώς συνέβη αυτό στο ματς»


Μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη στο ματς εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση του 90λεπτου : «Έχω την άποψη, πως βλέποντας κάποιος το τελικό σκορ και το ματς, δεν θα μπορέσει να καταλάβει πώς συνέβη αυτό στο ματς. Ο αντίπαλος έκανε έξι τελικές και δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, τα τρία με κόντρα, αυτό δεν έχει συμβεί ξανά στο φετινό πρωτάθλημα και από τον συγκεκριμένο αντίπαλο που δεν είχε άλλη φορά τέτοια αποτελεσματικότητα. Εμφανίσαμε… ασθένειες από παλιά, που έχει να κάνει με την αφέλεια. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα, για να μην παρουσιαστούν αφέλειες, στο τρίτο και το τέταρτο γκολ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code