ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

''Kαίγεται''!

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Παίζει τα «ρέστα» του για Ευρώπη

 Αυλαία στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με τον Παναθηναικό να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (19:00- ΕΡΤ 1 LIVE) σε μια αναμέτρηση ζωής ή θανάτου για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

 Το ''τριφύλλι'' έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος στα πέντε πρώτα παιχνίδια του δεύτερου γύρου και ενώ στο πρώτο μισό βρισκόταν διαρκώς εντός πεντάδας, πλέον έχει πέσει στην 6η θέση, 4 βαθμούς πίσω από τον Άρη, ο οποίος πλέον είναι αυτός που φαντάζει ως το φαβορί για το ευρωπαικό εισιτήριο. Για αυτό το λόγο, η αποψινή αναμέτρηση απέναντι στους Αρκάδες αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ρεφάρει το πολύτιμο έδαφος πριν το κρίσιμο ματς στη Νέα Σμύρνη και εν συνεχεία τα τρία απανωτά ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που θα οριοθετήσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία του Παναθηναικού. Ο Μακεδόνας τεχνικός των ''πρασίνων'' προσανατολίζεται στην επαναφορά του 4-3-3 στα αρχικά του πλάνα. Ο Διούδης δε χάνει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα είναι ξανά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Γιόχανσον δεξί μπακ και ο Οικονόμου θα αντικαταστήσει στο αριστερό ''φτερό'' της άμυνας τον ανέτοιμο Ινσούα. Στα χαφ οι Κάτσε και Δώνης επιστρέφουν στο βασικό σχήμα και θα πλαισιώσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο Χατζηγιοβάννης θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Μπουζούκης στο δεξί και στην κορυφή της επίθεσης επανέρχεται ο Φεντερίκο Μακέντα.

 Από πλευράς Αστέρα Τρίπολης, εκεί που η παραμονή στην κατηγορία έμοιαζε δεδομένη οι απανωτές αποτυχίες (εξαιρουμένης της νίκης στη Ριζούπολη) έχουν κρούσει...καμπανάκια κινδύνου στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου, οι οποίοι καλούνται άμεσα να συνέλθουν και να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, πριν στενέψει περισσότερο ο κλοιός.

 Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1. H oμάδα της Αρκαδίας έχει υποχρεώσει σε αρκετές εντός έδρας γκέλες τον Παναθηναικό στο παρελθόν, ωστόσο ποτέ δεν έχει καταφέρει να φύγει με διπλό από την έδρα των ''πρασίνων''.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code