ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H αποκάλυψη της νέας McLaren και το shakedown της Alfa Romeo Racing


Ημέρα και για τους ερωτευμένους με την...την Formula 1 η σημερινή με την McLaren να αποκαλύπτει την νέα MCL34.

Η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα του Γουόκινγκ, με ένα νέο οδηγικό δύδιμο: Τον Ισπανό Κάρλος Σάινθ, και τον ρούκι Λάντο Νόρις. Το νέο μονοθέσιο που θα έχει για δεύτερη χρονιά τις κινητήριες μονάδες της Renault, παρέμεινε και αυτή τη χρονιά στο περίφημο χρώμα papaya αλλά με την συμφωνία της βρετανικής ομάδας με την BAT(British American Tobacco) να προσθέτει αρκετό μπλε στην εμπρός πτέρυγα και στην "ουρά" του μονοθέσιου. Η παρουσίαση της MCL34 έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Γουόκινγκ.

Το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing έκανε και αυτό την εμφάνιση του, αφού πραγματοποίησε shakedown στην Ιταλία, στην πίστα του Fiorano. Μάλιστα, το μονοθέσιο που ήταν στα χέρια του Κίμι Ράικονεν έτρεξε με ένα ιδιαίτερο livery αφού πάνω του είχε καρδούλες και το τετράφυλλο σήμα της Alfa Romeo. Η επίσημη παρουσίαση του μονοθέσιο είναι προγραμματισμένη να γίνει την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στην πίστα της Βαρκελώνης, πριν την έναρξη των δοκιμών.

Αύριο Παρασκευή, σειρά έχει η ιστορικότερη ομάδα του grid, η Scuderia Ferrari, να παρουσιάσει το δικό της "όπλο" ελπίζοντας να την επαναφέρει στην κορυφή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code