ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εβδομάδα αποκαλυπτηρίων στην Formula 1! Δείτε την νέα Williams και Toro Rosso


Μετά την Haas που άνοιξε τον χορό των αποκαλύψεων για τα φετινά μονοθέσια της Formula 1 στις 7 Φεβρουαρίου, σειρά έχουν σήμερα οι παρουσιάσεις των Williams και Toro Rosso.

Η Toro Rosso παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα σήμερα. Η Ιταλική ομάδα διατηρεί τον μπλε ασημί και κόκκινο χρωματισμό που είχε τις δύο τελευταίες σεζόν. Η ομάδα θα έχει για τέταρτη φορά(!) οδηγό της τον Ντανιήλ Κβίατ και τον ρούκι Ταϋλανδό Αλεξάντερ Άλμπον.


Η Williams Racing με νέο χορηγό τίτλου την εταιρεία τηλεπικοινωνιών ROKiT και νέο χρωματισμό παρουσίασε το φετινό της μονοθέσιο. Η Βρετανική ομάδα είχε συνεργασία με την Martini από το 2014. Νέο και το οδηγικό δίδυμο της για το 2019 με την μεγάλη επιστροφή του Robert Kubica και τον George Russell της Mercedes πίσω από το τιμόνι της FW42.


Οι επόμενες παρουσιάσεις

Αύριο Τρίτη, σειρά έχει η παρουσίαση του νέου μονοθέσιου της Renault, ενώ την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου έχουμε τα αποκαλυπτήρια της πρωταθλήτριας Mercedes, της Red Bull και της Racing Point. Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου ακολουθεί η McLaren και εβδομάδα κλείνει με την παρουσίαση της νέας Ferrari την Παρασκευή.
Την Δευτέρα ξεκινά το πρώτο 4ημερο τεστ στην πίστα της Βαρκελώνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code