ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένας κανονικός εξτρέμ!


4 μέρες πέρασαν από την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ για την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ και έχουν ήδη αλλάξει αρκετά πράγματα. Και θα αλλάξουν κι άλλα!

Αρχικά ο Χιμένεθ έχει κατορθώσει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ και να δώσει πίσω στην Ένωση σιγά σιγά την ψυχή και τον χαρακτήρα της περσινής πρωταθλήτριας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε τον χρόνο να αλλάξει και πολλά με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να θυμίζει σε αρκετά σημεία αυτή του Ουζουνίδη.

Ο Χιμένεθ όμως προσπάθησε και κατάφερε να ανεβάσει την ψυχολογία και των παικτών που δεν αγωνίζονταν και είχαν μείνει στο περιθώριο δίνοντας τους αγωνιστικά λεπτά. Οι παίκτες αυτοί τον δικαίωσαν πανηγυρικά βγάζοντας όρεξη και έναν καλό αγωνιστικό εαυτό με πρώτους και καλύτερους τον Χρήστο Αλμπάνη και τον Λούκας Μπογέ.

Τα παραπάνω λόγια αντιπροσωπεύουν κυρίως τον πρώτο διότι δεν έπαιρνε καθόλου χρόνο συμμετοχής από τον Μαρίνο Ουζουνίδη χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Αλμπάνης πέρασε αλλαγή στην θέση του τραυματία Νίκλας Χούλτ και ήταν και με διαφορά ο καλύτερος του αγώνα κερδίζοντας δίκαια τον τίτλο του MVP. Ο 24χρονος εξτρέμ είχε πολύ ενέργεια και όρεξη, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, πήρε σούτ και προσωπικές ενέργειες, γυρνούσε συνέχεια στην άμυνα να μαρκάρει, και ήταν και ο παίκτης που έκρινε το παιχνίδι καθώς στο 37' ξεκίνησε μια ατομική προσπάθεια από αριστερά απέφυγε δύο αντιπάλους και έβγαλε μπαλιά πάρε βάλε στον Λιβάγια για το 1-0. Ήταν μια κίνηση που επιβάλλεται να κάνει ένας κανονικός εξτρέμ και φαίνεται ποια ότι η ΑΕΚ έχει κλασσικό εξτρέμ και μάλιστα πολύ καλό. Αυτός είναι ο Αλμπάνης ο οποίος δηλώνει παρών και διεκδικεί με το σπαθί του φανέλα βασικού στο Καραϊσκάκη αλλά και στα επόμενα παιχνίδια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code