ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην ΕΡΤ η Formula 1 για τα επόμενα 3 χρόνια!



Η συμφωνία που ανακοινώθηκε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, τελικά επετεύχθη με την ΕΡΤ να διαθέτει 2.000.000€ το χρόνο και να εξασφαλίζει τα δικαιώματα της F1 την επόμενη τριετία.

Η Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση έκανε πράξη την απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου και την ανάρτηση της προ δύο μηνών και θα φέρει για πρώτη φορά στους δέκτες των ελεύθερων καναλιών ολόκληρο το πακέτο ενός Grand Prix σε ζωντανή μετάδοση, από τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής έως τον αγώνα που διεξάγεται Κυριακή.

Περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν το τηλεοπτικό πακέτο όσον αφορά αν υπάρχουν εκπομπές ή αφιερώματα κατά τη διάρκεια των 21 τριημέρων δεν δόθηκαν, με τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ, Δρόσο Ιωάννη να δηλώνει:
«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Grand Prix της F1 για την επόμενη τριετία. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατ’ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης».

Η νέα χρονιά ξεκινά από την Αυστραλία και την πίστα του Άλμπερτ Παρκ, στις 17 Μαρτίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code