ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να αρπάξει την ευκαιρία ο Άκπομ αλλιώς θα υπάρξουν «περιπέτειες»

Με το μέλλον του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ να είναι υπό αμφισβήτηση έως...τελειωμένο θα λέγαμε , ο Δικέφαλος του Βορρά θα πρέπει να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του για την κορυφή της επίθεσης άμεσα.
Αυτός που φαντάζει πλέον ιδανικός για αυτόν τον ρόλο είναι ο ... κάτω του μετρίου μέχρι στιγμής Άκπομ.

Οι ασπρόμαυροι είναι δεδομένο πως θα πρέπει να συνεχίσουν να σκοράρουν για να πάρουν το πρωτάθλημα που τόσο πολύ θέλουν και από την στιγμή που θα απουσιάζει από την συνέχεια θα πρέπει να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του. Εδώ ξεκινάνε όμως τα ζόρια, αφού μιλάμε για χειμωνική μεταγραφική περίοδο, όπου οι παίκτες που βρίσκονται στα «ράφια» είναι πολύ λίγοι και πόσο μάλιστα ποιοτικοί .  Η λύση η ιδανική στα μάτια όλων είναι ο αντικαταστάτης του Πίγιοβιτς να είναι ένας από το ήδη υπάρχον ρόστερ. Ο Ακπόμ των μόλις 13 συμμετοχών φέτος και 2 γκολ σε 172 αγωνιστικά λεπτά δεν φαντάζει ότι καλύτερο για ομάδα πρωταθλητισμού, όμως αυτόν έχει στην φαρέτρα του ο Λουτσέσκου και με αυτόν θα πρέπει να πορευθεί . Εάν ο Ακπόμ δεν καταφέρει να μπει στα παπούτσια του Σέρβου, τότε θα μπει σε περιπέτειες ο Δικέφαλος του Βορρά και αυτό δεν το θέλει σε καμία περίπτωση.

Όσο για την περίπτωση Κολούρη, τόσο ο παίκτης όσο και το ρεπορτάζ που προκύπτει δεν τον φέρνουν κοντά στον ΠΑΟΚ, ούτε σε περίπτωση που υπάρξει ανταλλαγή του με τον Ουάρντα. Αυτό, λόγω της κάθετης στάσης που έχει ο Ατρόμητος, που θέλει να περιμένει το καλοκαίρι να έρθει για να πάρει τις όποιες αποφάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code