ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Πανιώνιο.


Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχεται στις 19:30 τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με μοναδικό του στόχο τη νίκη.


Την προηγούμενη Κυριακή ο Δικέφαλος επικράτησε του Αστέρα στην χιονισμένη Τρίπολη με 0-3 διατηρώντας την διαφορά των 8 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό.Ο Πανιώνιος έμεινε στο φτωχό 0-0 με τον ΟΦΗ και παρέμεινε στη 9η θέση.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να παραταχθεί με πολλές απουσίες με σημαντικότερη αυτή του Λέο Μάτος ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο μάτς με την Τρίπολη.Επίσης νοκ-άουτ τέθηκαν οι Στέλιος Κίτσιου (οσφυαλγία), Χοσέ Κάνιας τραυματίας), Άμρ Ουάρντα (λόγω ίωσης) και ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο ομάδα του Πανιωνίου, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Σωτήρη Τσιλούλη και Αμπντουλαγέ Καμαρά. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Μανθάτης

ΠΑΤΗΣΕ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΒΙΡΝΤΕΣΚΙ.

 Ο Κάρολ Σβιρντέσκι πρέπει να θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου αφού η απρόμαυρη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με την Γιαγκελόνια όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή! Πλέον ο Πολωνός στράικερ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, με την πτήση του να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία λίγο μετά τις 9 π.μ. του Σαββάτου (19/1).



ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΣΙΤΣ


Ο Γιόσιπ Μίσιτς την Παρασκευή 18/1 πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ και φυσικά δέχτηκε το καθιερωμένο και ιδιαίτερο... καλωσόρισμα από τους συμπαίκτες του.

Ο Κροάτης μέσος τα είπε με το τεχνίκο επιτελείο της ομάδας και κατόπιν ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα τηε προπόνησης. Φυσικά το νέο απόκτημα του δικεφάλου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο καθώς θα χρειαστεί χρόνο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code