ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι περιπτώσεις Μπακασέτα, Σιμόες αναδεικνύουν την άθλια κατάσταση της ΑΕΚ

Ήταν πριν λίγους μήνες όταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, έκρινε σωστό να τα «βάλει» με Μπακασέτα,Σιμόες και Λαμπρόπουλο για την εικόνα που παρουσίαζε η Ένωση στο γήπεδο.
Ο λόγος ήταν ότι επηρεαζόταν το υπόλοιπο team εξαιτίας των χρημάτων που ζητούσαν για το νέο τους συμβόλαιο οι ποδοσφαιριστές. Ποσά που με τα λεγόμενα της κιτρινόμαυρης ομάδας ήταν υπέρογκα και δεν άρμοζαν .

Φθάσαμε επομένως 19 Γενάρη και ήδη ένας από τους τρεις παίκτες έχει ανανεώσει με την ομάδα, ενώ έμεινε στο ψυγείο για τεράστιο χρονικό διάστημα αλλά πλέον ακούγεται έντονα ότι και ο Αντρές Σιμόες είναι κοντά στο να κάνει πίσω με τα...«θέλω» του και να υποχωρήσει . Δεν έχει βρει αυτό που θεωρεί ιδανική ως προοπτική στο εξωτερικό, οπότε φαντάζει μονόδρομος πλέον να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Για να φθάσουμε στο κυρίως ζητούμενο, η ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο ορισμός της «τέλειας διοίκησης», με χαμηλό μπάτζεντ κατάφερε να φθάσει στην κορυφή από τον πάτο της Γ' Εθνικής και όταν λέμε κορυφή, το εννοώ με όλη την σημασία της λέξης. Όπως όμως υπάρχει η αγωνιστική κοιλιά υπάρχει και η διοικητική και τρανταχτό παράδειγμα θα πρέπει να αποτελεί ο Δικέφαλος. Το να παραγκωνείς παίκτες που σ' έχουν βοηθήσει όσο κανένας άλλος και είναι οι MVP σου τα τελευταία χρόνια σίγουρα δεν βγάζει κάτι υγιές προς τα έξω. Η Ένωση πληρώνει ότι ήταν απροετοίμαστη να βγει πρωταθλήτρια τόσο νωρίς αλλά και να συμμετάσχει σε ομίλους Champions League , μετά από τόσα χρόνια και αυτό είχε ως αντίκτυπο να μην γίνει ο σωστός σχεδιασμός το καλοκαίρι, από τους ανθρώπους που θα πλαισίωναν το τεχνικό team μέχρι και το υπάρχον ρόστερ. Το αποτέλεσμα γνωστό... να δρα σαν ομάδα ερασιτεχνικού και να αναγκάζεται ουσιαστικά να αποβάλει την ευθύνη από πάνω της και να την καταλογίσει σε ποδοσφαιριστές που στο κάτω - κάτω δεν φέρανε καμία ευθύνη.

Το σίγουρο είναι ένα, πως από αυτή την διαδικασία η ομάδα της ΑΕΚ θα βγει πιο δυνατή και πιο συνειδητοποιημένη. Ενδεχομένως να μην ξαναπιαστεί στον «ύπνο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code