ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Ώρα για ανανεώσεις...

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπροστά το θέμα των ανανεώσεων κάτι που είναι άκρως σημαντίκο για την επίτευξη του στόχου του ο οποίος είναι να δημιουργήσει μια ομάδα πάνω σε έναν συγκεκριμένο κορμό.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα συμβόλαια του Μπίσεσβαρ και των δύο κεντρικών αμυντικών Βαρέλα και Κρέσπο. Στον Ολλανδό κατατέθηκε βελτιωμένη πρόταση και η απάντηση αναμένεται. Όσο αφορά τον Άνχελ Κρέσπο όλα φαίνεται να εξελήσονται καλώς καθώς ο Ισπανός είναι ευχαριστημένος με αυτά που του δείνει η ομάδα του. Εκεί όπου υπάρχει κόλλημα είναι στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα κυρίως στο οικονόμικο αφού η ΠΑΕ του προσφέρει 900.000 ευρώ ενώ ο ίδιος ζητάει 1.3 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή όσα παίρνει ο Χατσερίδης.
Όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο όπου θα προσφέρει σταθερότητα στην πορεία της ομάδας. Κάτι το οποίο δεν το συναντάμε συχνά στις Ελληνίκες ομάδες οι οποίες έχουν την νοοτροπία να αλλάζουν το ρόστερ τους πολύ συχνά και με μέγαλη ευκολία. Με αυτές τις κινήσεις ο δικέφαλος του Βορρά βάζει τα θεμέλια για να χτιστεί μια ομάδα η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο και θα είναι ικανή να βάζει κάθε χρόνο και πιο υψηλούς στόχους.
Η επιστροφή Γιαννούλη και η απόκτηση των Μίσιτς και Σβιρντέσκι δείχνουν δύο πράγματα. Πρώτον πως η διοίκηση επιθυμεί να κατεβάσει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Δεύτερον πως δεν υπήρξε αναστάτωση μετά την φυγή του Πρίγιοβιτς με αποτέλεσμα η ομάδα να βρεί γρήγορα τον αντικαταστάτη του Σέρβου στράικερ χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα.
Όλα αυτά αποτελούν ένα σύνολο γεγονότων όπου μας κάνει να αντιληφθούμε πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αλλάξει level και η νοοτροπία του να ταξιδέψει λίγο πιο έξω από τα Ελληνικά σύνορα! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code