ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανάσανε βαθιά, νοσεί βαριά...

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έτσι κέρδισε την Νταρουσάφακα (video)εί

O Παναθηναικός επέστρεψε στη νίκη απέναντι στη Νταρουσάφακα, ωστόσο η εικόνα του προβλημάτισε ιδιαίτερα για ακόμα ένα παιχνίδι, τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη της ''διαβολοβδομάδας'', με παιχνίδια απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αρμάνι Μιλάνο.

Όπως είχαμε γράψει και στην αρχή της εβδομάδας, το παιχνίδι απέναντι στην τουρκική ομάδα ήταν πολύ κομβικό. Οι ''πράσινοι'' προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και η ουραγός της Ευρωλίγκας έμοιαζε ως ο ιδανικός αντίπαλος για να να επιστρέψουν στις νίκες και να βρουν λίγη από τη χαμένη τους ψυχολογία. Το ''τριφύλλι'' πέτυχε μεν το στόχο του, αλλά όχι με την επιθυμητή εικόνα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Η -με διαφορά- χειρότερη ομάδα μέχρι ώρας στη διοργάνωση κοίταξε στα μάτια τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, και αν υπήρχε λίγο περισσότερο ταλέντο και ποιότητα στην ομάδα από την Κωνσταντινούπολη, ίσως θα είχαμε νέα...δράματα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Λίγο η εκπληκτική εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου, κάτι το θράσος του Παππά και η καλή εικόνα του Γκιστ έσωσαν τα προσχήματα και βοήθησαν τον Παναθηναικό να φτάσει στην έκτη φετινή του νίκη σε δώδεκα αναμετρήσεις. Τα προβλήματα βέβαια γνωστά...Απόντος του Παπαπέτρου και του Ματ Λοτζέσκι, ο Πασκουάλ ''ξέχασε'' στον πάγκο για αρκετή ώρα, είδε την Νταρουσάφακα να ισοφαρίζει 65-65 4 λεπτά πριν το φινάλε και εν τέλει η αστοχία των Τούρκων να κρίνει επί της ουσίας το αποτέλεσμα.

Από τη στιγμή που ήρθε το ζητούμενο, δεν υπάρχει χρόνος για γκρίνιες, για νέο κύκλο αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του Πασκουάλ και των υπόλοιπων παικτών, κάτι που είναι δεδομένο και πλέον παίκτες και προπονητής, κρίνονται σε καθημερινή βάση. Υπάρχει η αναμέτρηση στη Μαδρίτη, στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, όπου το ''τριφύλλι'' ψάχνει ένα ''διπλό'' που θα αντιστρέψει το κλίμα και εν συνεχεία η εντός έδρας μάχη με τη Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα ''must win'' για τον Παναθηναικό, πριν το παιχνίδι απέναντι στην Τσσκα Μόσχας.

- Θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες ξεχωριστή αναφορά στην εμφάνιση του Μήτογλου και γενικότερα στην αναγέννηση που έχει δείξει ο φόργουορντ του Παναθηναικού από την έναρξη της περιόδου.

- Κάθε παίκτης οφείλει να δέχεται οποιαδήποτε δυσφορία από τον κόσμο και όχι να αντιδράει για αυτήν. Ο νοών νοείτω...

- Τα υπόλοιπα μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ την Τετάρτη







   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code