ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Κλοπ ξέρει τι πάει να πει «επιθετικό ποδόσφαιρο»!

Η Λίβερπουλ μετά από την ήττα που γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι, μένει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Όλα αυτά χρεώνονται σίγουρα στο ρόστερ των κόκκινων αλλά πάνω απ' όλα στον δημιουργό της εικόνας που βγάζει η Λίβερπουλ, στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός που βρίσκεται στο λιμάνι για 3η σερί αγωνιστική χρονιά έχει να δώσει πολλά ακόμη όπως όλα δείχνουν. Ένας άνθρωπος που συγκρίθηκε με τον Μπρένταν Ρότζερς στις αρχές της θητείας του στον πάγκο της Λίβερπουλ και αρκετοί ήταν αυτοί μάλιστα που «έτρεξαν» να αναπολήσουν τον Ρότζερς και θεώρησαν πως ήταν λάθος που διώχτηκε.

Ο Κλοπ δίνει τις απαντήσεις του εντός γηπέδων.Η αλήθεια είναι πως δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο μέχρι στιγμής αλλά το ποδόσφαιρο που βλέπουμε είναι πραγματικά εντυπωσιακό και του έχει αποφέρει τρία ασημένια μετάλλια, σε Λιγκ Καπ, στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο λόγος που βλέπουμε αυτή την ολοένα και καλύτερη Λίβερπουλ χρόνο με τον χρόνο είναι ξεκάθαρος. Είναι οι οδηγίες που έρχονται από τον πάγκο. Μία ομάδα για να πάρει το απόλυτο από ένα ματς, θα πρέπει να σκοράρει και μάλιστα όσο περισσότερα γκολ μπορεί για να θεωρηθεί σίγουρη η επιτυχία. Αυτή η επιτυχία έρχεται με έναν τρόπο μοναδικό από πλευράς Γερμανού, όπως και ο  ίδιος έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές, προτιμάει οι παίκτες του που βρίσκονται στις επιθετικές γραμμές να δημιουργούν από μόνοι τους. Δεν θέλει να τους περιορίσει σε καμία περίπτωση με διαφόρων ειδών τεχνικές απόψεις και διάφορα συστήματα με τα οποία θα φθάσουν πιο κοντά στην αντίπαλη εστία. Η νοοτροπία του είναι να έχει μπροστά παίκτες που θα διακατέχονται από ποδοσφαιρικό ταλέντο και θα έχουν την οξυδέρκεια, για να κάνουν μόνοι τους «παιχνίδι».

Εάν λοιπόν αναρωτιόσασταν, γιατί βλέπετε την Λίβερπουλ να βγάζει «φωτιές» στην επίθεση μόλις μάθατε πού οφείλεται .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code