Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις για Παγκρήτιο κάνουν στην ΕΠΟ

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Εθνική Ελλάδος από το ΟΑΚΑ σκεφτόνται στην ΕΠΟ,καθώς το Ολυμπιακό Στάδιο δεν μπόρεσε να γίνει πραγματική έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Ο  εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, βρέθηκε στην Κρήτη για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το Παγκρήτιο στάδιο.Η ΕΠΣ Ηρακλείου έβγαλε και σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την επιθεώρηση και τα όσα συζήτησαν οι δυο πλευρές:

"Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφτηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας"!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια