ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καλή εμφάνιση και νίκη για τον ΠΑΟΚ





ΠΑΟΚ - Κύμη 78-60



Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Κύμη. Ο δικέφαλος του Βορρά, εμφανώς ορεξάτος μετά την νίκη του επί της Οπάβα, έπαιξε εξαιρετική άμυνα, δεν έχασε την επαφή του με το καλάθι και, έχοντας τους Τέπιτς (12 π.), Μαργαρίτης (14 π.), Χάτσερ (17 π.) σε καλή μέρα, επιβλήθηκε της Κύμης με 78-60. Από την άλλη πλευρά η Κύμη, είχε σε εξαιρετική τους Χόρτον (24 π.) και Καμφόρ (15 π.), προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ αλλά η κούραση και η καλή άμυνα του ΠΑΟΚ δεν την άφησαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη νίκη βελτίωσε το ρεκόρ του σε 3-2 ενώ η Κύμη με αυτή την ήττα έπεσε στο 1-4.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να θέσει από νωρίς το παιχνίδι υπό τον έλεγχό του. Με όπλα, την άμυνα του και με τους Τέπιτς και Μορέιρα να βρίσκουν σκορ επιθετικά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να επιβάλει το δικό της ρυθμό και να προηγηθεί με 13-6 στο έβδομο λεπτό. Η Κύμη παρόλο που τα βρήκε σκούρα απέναντι στην άμυνα του ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις και παίζοντας και η ίδια καλή άμυνα κατάφερε και έμεινε κοντά στο σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου, 21-17. Η ατμοσφαίρα διατηρήθηκε ίδια και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την καλή δουλειά αμυντικά, κράτησε με ευκολία το προβάδισμα, ενώ επιθετικά προσπάθησε να αυξήσει τη διαφορά,μάλιστα έφτασε κοντά στο να αποκτήσει και διψήφια διαφορά, στο τέλος του ημιχρόνου, 36-27. Η Κύμη, παρά την καλή άμυνα του ΠΑΟΚ, βρήκε καλάθια, κυρίως από τον Κάμφορ, ενώ αμυντικά κατάφερε να περιορίσει όσο μπορούσε τον αντίπαλο της, και έκλεισε το ημίχρονο στο -7, 36-29.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι καλύτερος και στην τρίτη περίοδο. Η άμυνά του συνέχισε να κάνει καλή δουλειά, ενώ επιθετικά ο Μαργαρίτης έβρισκε στόχο. Η Κύμη άρχιζε πλέον να ξεμένει από δυνάμεις ενώ οι Καμφόρ και Χόρτον τα έκαναν όλα μόνοι τους. Αυτό όμως δεν αρκούσε, έτσι ο ΠΑΟΚ αύξησε τη διαφορά, τελείωσε το δεκάλεπτο προηγούμενος με 57-41, και όλα έδειχναν ότι πολύ δύσκολα θα έχανε το παιχνίδι. Η Κύμη προσπάθησε να αντιδράσει στις αρχές της τέταρτης περιόδου, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε μπει αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι. Με τους Τζόουνς και Χάτσερ να βρίσκουν σκορ, η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +19 για τον ΠΑΟΚ, και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Η Κύμη δεν μπόρεσε να αντιδράσει τα εναπομείναντα λεπτά, η διαφορά κρατήθηκε σε διψήφια επίπεδα και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 78-60.

Τα δεκαλεπτα: 21-17, 36-29, 57-41, 78-60

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 6, Κόνιαρης, Τέπιτς 12, Γκος 3, Μορέιρα 7, Ζάρας, Μαργαρίτης 14, Σχίζας 3, Γκάρερ 4, Χάτσερ 17, Τζόουνς 3.

Κύμη (Καστρίτης): Πουλιανίτης 2, Μπολντς , Χόρτον 24, Σαγκς 2, Ουάσινγκτον 9, Τσιάρας 4, Μαραγκός, Τουνταζιαράκης 4, Μητσιμπόνας, Μαργέλης, Καμφόρ 15.

Επόμενοι αγώνες: Ήφαιστος Λήμνου - ΠΑΟΚ & Κύμη - ΑΕΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code