ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πωπω ένας ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος υποδέχτηκε στο ''Παλατάκι'' την Ουγγρική Καζινμπάρσικα για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League 2018-2019 και πήρε την πρόκριση με το εμφατικό 3-0 σετ.
Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ούγγρους και με τα σετ 25-16, 25-12, και 25-19 έφτασε στην νίκη.
Για την ομάδα του Σέρτζιου Στάνκου κορυφαίοι ήταν ο Δημήτρης Τζούριτς με 19 πόντους (16/32 επιθέσεις, 1 άσο, 2 μπλοκ) και ο Αλεξάνταρ Σαφράνοβιτς με 11 πόντους (8/13 επιθέσεις, 2 άσοι, 1 μπλοκ). Από κοντά ακολούθησαν και οι Γκόρτσανιουκ με 10 πόντους και Μαρκέζ με 6.

Στα αξιοσημείωτα τη βραδιάς ήταν η επιστροφή του Χαβιέρ Χιμένεζ στο ''Παλατάκι''καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την βίζα του λύθηκε και θα ενταχθεί σιγά σιγά στην υπόλοιπη ομάδα.

Το ραντεβού των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ανανεώθηκε για την επόμενη Τετάρτη, εκεί που οι ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την Τούρκικη Μπουγιουξεχίρ για το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Το Σάββατο οι ''ασπρόμαυροι'' ταξιδεύουν στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσουν την ΑΕ Κομοτηνής για την 2η αγωνιστική της Volleyleague. Να υπενθυμίσουμε πως η 1η αγωνιστική έχει αναβληθεί και εκκρεμεί. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code