ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δίκαιη μοιρασιά με όμορφα γκολ

Πολύ όμορφο ντέρμπι με σωστή τακτική και από τους δυο προπονητές. Ένα παιχνίδι που είχε όμορφα γκολ, έντονο ρυθμό, πολλές φάσεις και τα δύο «δεκαριά» να πρωταγωνιστούν.ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1.
Γράφει ο Σοφιανός Κανταρίδης

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Δοκάρια και  Γιαννιώτης κρατάνε το μηδέν στο πρώτο μέρος.Η ΑΕΚ έχει περισσότερες φάσεις κυκλοφορεί την μπάλα και φαίνεται να ελέγχει το ρυθμό. Πολλά σουτ που ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει σταματήσει από το να παραβιάσουν την εστία του.Ένα σουτ του Μπακασέτα στο 22' μετά από κόντρα καταλήγει στο αριστερό δοκάρι .Και η μία και μοναδική τελική του Ολυμπιακού καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Βασίλη Μπάρκα στο 44'.Άλλη κατάσταση το δεύτερο ημίχρονο. Στο 57ο λεπτό ο Ολυμπιακός με πολύ όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Φορτούνη γράφει το 0-1.Από εκεί και μετά η ΑΕΚ πίεσε, είχε ευκαιρίες και ευτύχισε να ισοφαρίσει στο 88 λεπτό έπειτα από σέντρα του Γκάλο και κεφάλια του Μπακασέτα. Ένα ισορροπημένο ημίχρονο με δίκαιο αποτέλεσμα .

ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν ο διακριθέντας του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (77' Μπογέ), Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (60' Μοράν), Γκάλο, Κλωναρίδης (50' Γιακουμάκης), Μπακασέτας, Λιβάγια.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (82' Τουρέ), Χριστοδουλόπουλος (74' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χασάν (85' Γκερέρο)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ
ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code