ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτοκτονία στο Ισραήλ




Χάποελ Χολόν - ΠΑΟΚ 72-68



Ούτε στο Ισραήλ κατάφερε, ο ΠΑΟΚ, να σπάσει το ρόδι και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Basketball Champions League. Οι Θεσσαλονικείς έχοντας σε καλή μέρα τους Γκός (23 π.) και Μαργαρίτη (11 π.) είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά μερικές κακές αποφάσεις στο τέλος του αγώνα του στέρησαν νίκη. Η Χολόν από την άλλη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Γουάιατ (14 π.) και Τζόουνς (13 π.), εκμεταλλεύτηκε την αστάθεια του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε με 72-68, παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στου ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τη Χολόν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Επέβαλε το ρυθμό, βρήκε λύσεις στην επίθεση,κυρίως από τον Φίλ Γκός, έπαιξε καλή άμυνα και πήρε μια διαφορά εφτά πόντων στο 5ο λεπτό(9-16), την οποία κράτησε μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου (18-25). Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ άντεξε αμυντικά στις προσπάθειες αντεπιθέσεις της Χολόν και παίρνοντας σημαντικές βοήθειες, επιθετικά, από τους Μαργαρίτη και Γκός κράτησε τη διαφορά και πήγε στο ημίχρονο προπορευόμενος με οχτώ πόντους (34-42).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, η Χολόν μπήκε δυνατά και προσπάθησε να κατεβάσει τη διαφορά. Καταρχάς ο ΠΑΟΚ αντεπεξήλθε και κράτησε απόσταση ασφαλείας χάρις σε ένα τρίποντο του Αθηναίου που έγραψε το 40-47, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Η Χολόν έκανε ένα σερι-9-0, πέρασε μπροστά στο σκορ με 49-47 και έβαλε φωτιά στο ματς. Ο ΠΑΟΚ όμως αντέδρασε και με δυο τρίποντα από τον Φίλ Γκός και ένα από τον Μαργαρίτη στο τελευταίο δευτερόλεπτο του δεκαλέπτου έδωσαν ξανά το προβάδισμα στον “Δικέφαλο του Βορρά”. Το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε θρίλερ, η Χολόν αν και κρατούσε ένα ισχνό προβάδισμα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ και από την άλλη ο ΠΑΟΚ έφτανε κοντά αλλά δεν μπορούσε να προσπεράσει. Τελικά στις λεπτομέρειες οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν άντεξαν και με δυο λάθη στο τελευταίο λεπτό έδωσαν το παιχνίδι στην Χολόν. Τελικό αποτέλεσμα Χολόν - ΠΑΟΚ 72-68.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 34-42, 54-56, 72-68

Χολόν (Σαμίρ): Άτκινς 6, Κλάιν 9, Ντέκουαν Τζόουνς 13, Πνίνι 9, Γουάιατ 14, Χαρούς, Σον Τζόουνς 7, Σιμόν 2, Γουόλντεν 12

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Γκάρετ 2, Γκος 23, Χάτσερ 7, Κόνιαρης 2, Τέπιτς 5, Αθηναίου 8, Χρυσικόπουλος 5, Μαργαρίτης 11, Μορέιρα, Πόουπ 2, Σχίζας 2, Ζάρας 1

Επόμενοι αγώνες: Χολόν - Οπάβα & ΠΑΟΚ - Ναντέρ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code