ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο έφηβος στη Σαβοΐα

Πολύ σημαντικό το σημερινό βράδυ για τον Ολυμπιακό.
Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μία από της πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης, τη Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο.

Η ομάδα του Πειραιά καλείται απόψε να υπερκεράσει τους Μιλανέζους, καθώς η ισοπαλία στο Γ. Καραϊσκάκης με την Μπέτις το φέρνει στην 3η στην θέση του ομίλου, η οποία δεν του δίνει το δικαίωμα να προκριθεί στην επόμενη φάση. Οι ροσονέροι είναι πρώτη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρήσει κανείς πως ο Ολυμπιακός (και γενικά κάποια ομάδα του βεληνεκούς της Μίλαν) μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο.

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν το πρωί για Ιταλία, με τον Πέδρο Μάρτινς να αφήνει πίσω αρκετούς παίκτες που μέχρι στιγμής είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Χαρακτηριστικό είναι πως πίσω έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκης και Ομάρ. Αντίθετα, ο Πορτογάλος, συμπεριέλαβε στην αποστολή του Γιάγια Τουρέ και Ματίας Ναουέλ. Λογικό άλλωστε, καθώς σε τέτοιους αγώνες χρειάζεσαι παίκτες με εμπειρία αλλά και ωριμότητα. Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού είναι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Μέρια, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Νάτχο, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Καμαρά, Χασάν, Γκερέρο, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε.

Στην άλλη πλευρά, η Μίλαν προέρχεται από νίκη σε πρωτάθλημα (εκτός έδρας με την Σασουόλο) και Ευρώπη (εκτός έδρας με την Ντουντελάνγκε). Ο Γκατούζο φαίνεται πως θέλει να κρατήσει ξεκούραστους κάποιους πολύ καλούς του παίκτες. Ντοναρούμα, Τσαλχάνογλου και Ιγκουαΐν θα κάτσουν στον πάγκο. Προσοχή όμως. Η Μίλαν παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη. Ας μην λησμονούμε ότι είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και πάντα μπορεί να προκαλέσει ζημιές και να φέρει εκπλήξεις.


Πιθανές συνθέσεις

Μίλαν: Ρέινα, Ροντρίγκεζ, Ρομανιόλι, Σαπάτα, Μποναβεντούρα, Καλάμπρια, Μπίγλια, Μπορίνι,  Μπακαγίοκο, Καστιγέχο, Κουτρόνε 

ΟΣΦΠ: Σα, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Τοροσίδης, Γκιγιέρμε, Τουρέ(?), Νάτχο, Ναουέλ, Φετφατζίδης, Γκερέρο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code