ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ηρακλής με όνειρα και προσδοκίες!

Η Θύελλα Καμαρίου, υποδέχθηκε τον Ηρακλή στο Δ.Α.Κ. Νάξου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η ομάδα αν και έχει έδρα την Σαντορίνη, ο αγωνιστικός χώρος που διαθέτει, κρίνεται ακατάλληλος για την έκβαση επίσημου αγώνα, με βάση την νομοθεσία της Ε.Π.Ο., καθώς διαθέτει χλοοτάπητα. Οι Σαντορινοί αποδείχθηκαν πολύ αξιόλογοι, απείλησαν αρκετές φορές τον "Γηραιό", αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης στο τελείωμα των φάσεων, τους στέρησε το γκολ.


Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το ματς μέχρι το 10ο λεπτό κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλό τέμπο, με την μόνη αξιοσημείωτη φάση να έρχεται στο 4' από τον Κλέιτον για τον Ηρακλή, με ένα φάουλ το οποίο όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 15' η πρώτη φάση για τη Θύελλα με τον Ερρίκο που επιχείρησε ένα αρκετά αξιόλογο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 19' ο Κλέιτον απείλησε ξανά για τον "Γηραιό", πλασάροντας μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 23' ο Ζανελάρι, απείλησε για τους Σαντορινούς με μια κεφαλιά, αλλά ο Βοσνιάδης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 26' η Θύελλα ανέβασε ρυθμό και απείλησε ξανά με τους Ερρίκο και Μαντούση, με τον πρώτο να σεντράρει από τη δεξιά πτέρυγα, ο Μαντούσης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 30' ήρθε η πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή (αναγκαστική) με τον Κανακούδη να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι και να παραχωρεί τη θέση του στον Γεωργίου. Οι "κυανόλευκοι" είχαν την κατοχή της μπάλας (67% στο 31') χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικοί επιθετικά, και την Θύελλα να απειλεί ξανα στο 36' με τον Ερρίκο, ο οποίος έκανε ενα σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη αξιόλογη ευκαιρία για τις δύο ομάδες

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 2ο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο δυνατά, προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα γκολ, και το κατάφεραν στο 57' με τον Ζιαμπάρη, όπου σε μια φάση διαρκείας, ο Κλέιτον έκανε γύρισμα απο αριστερά, και ο πανύψηλος στόπερ του Ηρακλή εστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 61' η Θύελλα προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ με τον Ερρίκο να πιάνει ένα γεμάτο σουτ, αλλά τον Βοσνιάδη να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να κρατάει το μηδέν. O "Γηραιός" κράτησε την κατοχή υπέρ του και στο 2ο 45λεπτο, και στο 73' απείλησε ξανά με τον Γεωργίου, αλλά o κίπερ της Θύελλας απέκρουσε αποτελεσματικά και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 81' η Θύελλα απείλησε ξανά, με τον Φίλων να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε από τους Σαντορινούς στα επόμενα λεπτά, αλλά οι "κυανόλευκοι" βγήκαν στην κόντρα στο 88' και στο 91' με μια πολύ όμορφη συνεργασία των Γεωργίου και Παναγιωτούδη, με τον πρώτο να πασάρει και τον δεύτερο να εκτελεί μέσα από την περιοχή, ο Ηρακλής σημείωσε και 2ο γκολ. Ενώ στο 93' ο "Γηραιός" εκτέλεσε ξανά τον τερματοφύλακα των Σαντορινών, με τον Μουμίν να περνάει εξαιρετική κάθετη πάσα στον Κλέιτον, κι αυτός με πλασέ να σκοράρει για το 0-3.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Γελαδάρης, Σπανός, Ρέτζος, Μαντούσης (73' Φύτρος Σ.), Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρι, Φύτρος Μ. (69' Δαβιλάς), Μαυρομάτης

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος (57' Κουκόλης), Κανακούδης (30' Γεωργίου), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Χασομέρης, Πασάς, Κλέιτον, Ρόβας (85' Παναγιωτούδης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code