ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαρίνε, αμυντικός ήσουν, φτιάξε αυτό το χάλι...

Άλλη μία φορά που η ΑΕΚ ηττάται παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο, άμεσο επιθετικό, χωρίς να περιμένει πίσω από το μισό του γηπέδου τους αντίπαλους της.
Αυτό που την πλήγωσε γι' άλλη μία φορά ήταν και πάλι η άμυνα της. Αμυντικοί που πραγματικά...«μαρκάρουν με τα μάτια». Όταν αυτό συμβαίνει πάνω από δύο φορές παύει να είναι σύμπτωση και μιλάμε πλέον για ανικανότητα.

Ο Παναγιώτης Καρπαθάκης σχολιάζει

Αμυντικούς καλούς διαθέτεις. Έχεις έναν Οικονόμου που πραγματικά σου έχει βγει λίρα εκατό.Ο Τσιγκρίνσκι είναι επιπέδου Μπαρτσελόνας αμυντικός και ας μην «έπιασε» εκεί για διάφορους λόγους. Υπάρχει ένας Λαμπρόπουλος που είναι η αποκάλυψη όλων αυτών των χρόνων και ξέρει πραγματικά να αμύνεται. Μπακάκης,Λόπεζ,Χουλτ και Γκάλο απλά ... ακούραστες μηχανές με πολύ καλά ανεβάσματα και αμυντικές τοποθετήσεις. Μην ξεχνάμε και τον Τσόσιτς που πέρσι βασανίστηκε από τους τραυματισμούς, ωστόσο φέτος δείχνει πως πραγματικά του αξίζει μία θέση στους κιτρινόμαυρους.

Αυτό που έδωσε πρωτάθλημα στην ΑΕΚ πέρσι ήταν η άμυνα. Η καλύτερη επίθεση λένε είναι η αμυντική λειτουργία και δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Οι κιτρινόμαυροι φέτος έχασαν από ΠΑΟΚ και Μπενφίκα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο , ενώ έχουν δεχθεί και γκολ με Βίντι και Σέλτικ που πάλι οι αντίπαλοι της έπιασαν κοιμωμένη την άμυνα της ΑΕΚ.

Δεν γίνεται να είσαι ομάδα επιπέδου ομίλων Champions League και να μην μπορείς να είσαι συγκεντρωμένη και τα 90' σ' όλα τα παιχνίδια.Απλά δεν νοείται, πρέπει να βρεθεί η λύση και μάλιστα άμεσα.Το πρόβλημα στα μαρκαρίσματα το είδαμε και στα φιλικά της Ένωσης επί πολωνικού εδάφους. Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε, κάτι έπρεπε να είχε αλλάξει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο αρμόδιος για αυτό που βλέπουν οι φίλοι της ΑΕΚ μέχρι και εχθές.Μένει να δούμε εάν αυτό μπορεί να αλλάξει στο άμεσο μέλλον και να μην γίνει στο έμμεσο , γιατί εκεί θα υπάρξει πρόβλημα και σοβαρό στις τάξεις της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code