ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα και να ''καίει'' και έφυγε για τα ντέρμπι!

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ο Παναθηναικός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και του Πανιωνίου και συγκατοικεί προσωρινά με τον Ολυμπιακό στην 3η θέση της βαθμολογίας, και πλέον φορτσάρει για τριάδα- φωτιά αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό μέσα σε τρεις εβδομάδες.
Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Ο Χατζηθεοδωρίδης το γκολ ως ''χρυσή αλλαγή'' του Δώνη, συγκλονιστική στήριξη από 25.000 και πλέον φίλους στις κερκίδες του ''Σπύρος Λούης''.

Γενική Εικόνα

 Ο Παναθηναικός ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν καλά στημένο Πανιώνιο του Ανιγκό που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στην αναμέτρηση από τον coach Ανιγκό. Οι ''πράσινοι'' στο πρώτο δεκάλεπτο ιδιαίτερα δημιούργησαν και έχασαν σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα το δοκάρι εξ επαφής του Καμπετσή μετά το λάθος του Κότνικ. Το ''τριφύλλι'' είχε πολλές φάσεις και με τους Δώνη, Μακέντα, Χατζηγιοβάννη, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες απείλησαν μόνο στο 36' με σουτ του Σπιριντόνοβιτς εκτός περιοχής. Στο δεύτερο μέρος το ''τριφύλλι'' πίεζε ασφυκτικά αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους να διασπάσει την εστία του Κότνικ. Πολλά έκρινε η αλλαγή του Δώνη, ο οποίος για ακόμα μια φορά είχε...άσο στο μανίκι του. Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης πέρασε στη θέση του Καμπέτση και ήταν αυτός που με σουτ- οβίδα στο 71' άνοιξε το σκορ και χάρισε και το υπερπολύτιμο τρίποντο στον Παναθηναικό. Στα εναπομείναντα λεπτά οι Νεοσμυρνιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη μοίρα του ματς.

Παίκτης- κλειδί

 Μπορεί να μη σκόραρε, ούτε να έδωσε κάποια ασσίστ, αλλά ο Ουσμάν Κουλιμπαλί με αστείρευτες δυνάμεις και μυαλωμένο παιχνίδι, ήταν πανταχού παρόν και πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα.

Αδύναμος κρίκος

O Tσιλούλης δε μπόρεσε επ ουδενί να εκμεταλλευτεί τους χώρους που του δόθηκαν στο πρώτο μέρος, φάνηκε εκτός κλίματος και αντικαταστάθηκε νωρίς από τον Μανθάτη.

Επόμενοι αγώνες

29.10 ΠΑΟΚ- Παναθηναικός 21:30
28.10 Πανιώνιος- Ατρόμητος 18:15

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code