ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο Αγρίνιο το ντέρμπυ Δυτικής Ελλάδος

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον δεύτερο αγώνα της 7ης αγωνιστικής, με στόχο την επιστροφή στις νίκες καθώς τα τελευταία αποτελέσματα του τον έχουν φέρει στην 11η θέση.
Από την άλλη οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην 8η θέση και με νίκη "πιάνουν" εξάδα. Ο αγώνας δεν είχε ουσιαστικές φάσεις ενώ υπήρχαν διαστήματα που πραγματικά δεν παιζόταν ποδόσφαιρο. Τα τεράστια κενά και οι πολλές ασυνεννοησίες στέρησαν το θέαμα. Εν τέλει νικητής ήταν ο Παναιτωλικός.

 1ο ημίχρονο: Με το ξεκίνημα του αγώνα, ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά. Μόλις στο 3' λεπτό κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, όμως η εκτέλεση του Morar δεν ήταν καλή καθώς η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του. Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και το πρώτο κόρνερ του αγώνα χωρίς να καταφέρει κάτι όμως. Στο 11 οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 1-0. Ο Diaz εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του ΠΑΣ, έβγαλε τον Morar τετ α τετ με τον Βελλίδη, ο Ρουμάνος έσκαψε την μπάλα όμως ο πορτιέρο του ΠΑΣ απέκρουσε ενώ με το χέρι ενώ ήταν πεσμένος. Στο 17 ο Kuzyk θέλησε να βρει τον Krizman, όμως ο Μαρινάκης έδιωξε προ του Κροάτη. Οι Γιαννιώτες απείλησαν πάλι στο 26 με κεφαλιά του Μιχαήλ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Μετά το 20 ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να πιέσει. Συνεχείς επιθέσεις, κυρίως με σουτ των Rocha και Willyan. Στο 43 ήρθε το πρώτο γκολ του αγώνα. Ο Willyan έκανε μια όμορφη η σέντρα και ο Mazurek με μία εξίσου όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη και έγραψε το 0-1. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο

2ο ημίχρονο: Φουριόζος μπήκε ο ΠΑΣ. Στο 46 κέρδισε κόρνερ όμως ο Μιχαήλ δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ 1 λεπτό αργότερα κέρδισε και άλλο κόρνερ, πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι το 66 το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό. Καμία ομάδα δεν έπαιζε συγκεντρωμένα με αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάζει κατοχή συνέχεια. Στο 67 ο Vidal έκανε ένα αδύναμο σουτ και ο Κυριακίδης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Ο Παναιτωλικός άρχισε να κλείνεται με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μην βρίσκουν χώρο να αναπτυχθούν. Οι αλλαγές παγώνουν και άλλο τον ρυθμό του αγώνα. Οι Γιαννιώτες φτάνουν στην αντίπαλη περιοχή με τον Αθανασιάδη, όμως το σουτ του περνάει άουτ. Στο 83 υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ των διαιτητών για τον αν έπρεπε να βγει ή να συνεχίσει ο Μάλης (μάτωσε το χείλος του), με αποτέλεσμα να κυλήσουν κι άλλα λεπτά χωρίς παιχνίδι. Στο 91 ο Παναιτωλικός πλησίασε πολύ κοντά στο 0-2. Ο Mazurek έκανε την προβολή και ανάγκασε τον Βελλίδη να διώξει με τα πόδια. 4 λεπτά μετά ο Mana έκανε μια σέντρα προς τον Mazurek, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει και να γράψει το τελικό 0-2.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ 

Ο Mazurek ήταν ο καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού, καθώς με τα 2 του γκολ σφράγισε το "διπλό" και έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Σκόνδρας(46' Αποστολόπουλος), Τζιμόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς, Γιάκος, Kuzyk(60' Vidal), Lika, Kakuba, Krizman, Ξύδας(68' Αθανασιάδης)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μάλης, Arghus(73' Χαντάκιας), Rocha, Lucero, Paulo, Diaz, Mazurek, Willyan(68' Mana), Morar(79' Camara)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

28/10   Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
29/10   Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code