ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βλαχοδήμος και ατυχία στέρησαν την νίκη


Σε ένα παιχνίδι που από τα τάρταρα ή ΑΕΚ  βρέθηκε στα ουράνια κατάφερε λόγω έλλειψης τύχης και λόγω των τειχών που ύψωσε ο Βλαχοδήμος να ηττηθεί στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ


Ψυχρολουσία και ο Βλαχοδημος κρατανε την ΑΕΚ στο 0-2.Στο όγδοο λεπτό η ΑΕΚ δέχτηκε το πρώτο γκολ έπειτα απόφαση διάρκειας στα καρέ της με τον Σεφέροβιτς να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει . Στο 15' η ΑΕΚ έπειτα από αργοπορία και από καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Γκρισνάλντο βρήκε την μπάλα και με κεφαλιά έκανε το 0-2.Από εκεί και μετά το ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΚ που έπεσε πάνω στον Βλαχοδήμο και την σταμάτησε με τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις. Σε ένα ημίχρονο που η ΑΕΚ ήταν το αφεντικό με δύο γκολ του Κλωναρίδη, ένα στο 53' και άλλο ένα 10' αργότερα, στο 63' και πολύ ενέργεια από τον Χουλτ έκαναν το παιχνίδι 2-2.Οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 3-2 αλλά ο Βλαχοδήμος άλλη μια φορά είπε όχι . Στη συνέχεια της φάσης ο Σεμέδο έκανε το 3-2 και πάγωσε το ΟΑΚΑ.Συνολικά η ΑΕΚ  ήταν καλύτερη αλλά για άλλη μία φορά φέτος δεν είχε την τύχη μαζί της.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΕΙΔΙ

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μαζί με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο διεκδικούν ισάξια το βραβείο του MVP. 
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Για άλλη μία φορά η μη  συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΚ στοίχισε το αποτέλεσμα και την νίκη .

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (68' Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες (79' Γκάλο), Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (60' Γιακουμάκης).

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Κόντι, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Αντρέ Αλμέιδα, Φέισα, Ζέντσον, Πίτσι (62' Αλφα Σεμέδο), Σάλβιο (46' Λίμα), Ράφα Σίλβα (84' Σέρβι), Σεφέροβιτς.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΜΠΑΓΙΕΡΝ
ΑΓΙΑΞ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code