ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα δεκάλεπτο φαρμάκι

10 λεπτά χρειάστηκε η Μίλαν για να ανατρέψει το σκορ στο Σαν Σίρο (70'-80') και να πάρει το τρίποντο με τελικό σκορ 3-1.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Στο 14ο λεπτό Ο Νάτχο βρήκε τον Κούτρη στα αριστερά, εκείνος έκανε υπέροχη σέντρα και ο Γκερέρο με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρέινα και 0-1 για τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο. Φοβερό τελείωμα του Ισπανού φορ.Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με τη Μίλαν να πιέζει κυρίως από στημένες φάσεις αλλα να μην μπορεί να βρει το γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο οι πειραιώτες μπήκαν δυνατά και είχαν μπλοκάρει τους μιλανέζους, στο πρώτο 20λεπτο του Β' ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε το ματς υπό τον έλεγχο του.Έως ότου ήρθε το καταστροφικό 10λεπτο από το 70' μέχρι το 80'. Στο 70' σέντρα του Ροντρίγκες από τα αριστερά, κεφαλιά του Κουτρόνε, ο οποίος κινήθηκε πίσω από τον Σισέ και έκανε το 1-1, στο 76' ο Ιγκουαίν άδειασε τον Σισέ, πλάσαρε με το αριστερό από καλή θέση και νίκησε τον Σα για το 2-1.Τέλος στο 79' ο Τσαλχάνογλου έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Σισέ και ο Κουτρόνε εκτέλεσε από κοντά τον Σα για το 3-1 της Μίλαν.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΕΙΔΙ
Ο Τσαλχάνογλου ήταν σε όλο το γήπεδο δημιουργούσε, έκοβε, έκανε τα πάντα για την ομάδα και δικαίωσε τον Τζενάρο Γκατούζο για την επιλογή του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ
Ο Σισέ για άλλη μία φορά έχασε τη συγκέντρωσή του και ήταν "μέσα", με λάθος επιλογές, και στα τρία γκολ της Μίλαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Μίλαν: Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα (54' Τσαλχάνογλου), Μπίγλια, Καστιγέχο (54' Κουτρόνε) , Σούσο (80' Μπορίνι), Ιγκουαΐν.

Ολυμπιακός: Ζοζέ Σα, Τοροσίδης (76' Μεριά), Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83' Φορτούνης), Φετφατζίδης, Ναουέλ (72' Ποντένσε), Γκερέρο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(25/10):Μίλαν - Mπέτις

(25/10): Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code