ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανώτερος ο Πανιώνιος

Στον δεύτερο σημερινό αγώνα του όγδοου γκρουπ, Πανιώνιος και Λάρισα αναμετρούνται και αναζητούν το τρίποντο για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο.
Τελικά οι τρεις βαθμοί πήγαν στον Πανιώνιο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από την διαιτησία και κυρίως για τις 2 κίτρινες στον Morsi.

1ο ημίχρονο: Πολύ δυνατά μπήκε ο Πανιώνιος. Στα πρώτα 2 λεπτά είχε 2 κόρνερ αλλά οι Λαρισαίοι αμύνθηκαν σωστά. Στο 10 ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Spiridonovic σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Kristinsson αντέδρασε σωστά, πήρε το ριμπάουντ ο Οικονομίδης  όμως αστόχησε μπροστά στην κενή εστία. 7 λεπτά μετά οι νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν. Ο Spiridonovic με εξαιρετικό μακρινό σουτ νίκησε τον Kristinsson. Οι γηπεδούχοι δεν εφησυχάστηκαν. Πάλι ο Spiridonovic απείλησε, πρώτα η κεφαλιά του πέρασε άουτ ενώ 3 λεπτά μετά του σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ήρθε για την Λάρισα στο 40 όμως το σουτ του Acosta δεν βρήκε στόχο. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι Λαρισαίοι απείλησαν με τον Leozinho, χωρίς κατάληξη.

2ο ημίχρονο: Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έφερε μπελάδες στου Λαρισαίους. Ο Morsi έκανε σκληρό φαουλ στον Σαραμαντά με αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερη κίτρινη και να αφήσει την ομάδα του με λιγότερο παίκτη. Στο 56 η κεφαλιά του Banana πέρασε άουτ. Η ΑΕΛ παρότι ήταν με λιγότερο παίκτη ανέβασε την απόδοση της και στο 71 έχασε σπουδαία ευκαιρία ο Deletic, καθώς ο Kotnik λειτούργησε πολύ σωστά. 8 λεπτά μετά ο Hubchev εκτέλεσε κόρνερ, ο Bargan πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 85 η Λάρισα άγγιξε πάλι την ισοφάριση, πάλι από κόρνερ, καθώς η κεφαλία του Γκόλια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι νεοσμυρνιώτες βγήκαν και πάλι μπροστά και στο 89 ο Μασούρας με καταπληκτό σουτ-λόμπα έγραψε το 2-0. Τα λεπτά των καθυστερήσεων κύλησαν χωρίς κάποια ευκαιρία.

Παίκτης κλειδί
2 παίκτες ήταν καθοριστικοί για τον αγώνα. Οι Spiridonovic και Μασούρας ήταν οι πολυτιμότεροι παίκτες καθώς έδωσαν πνοή στην ομάδα σε σημαντικές, σκόραραν τα 2 τέρματα του αγώνα και έδωσαν την νίκη στην ομάδα του Πανιωνίου.

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Kotnik, Banana, Kurdi, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Piriz, Οικονομίδης(80' Παπαγεωργίου), Keita, Μανθάτης, Spiridonovic(61' Τσιλούλης), Durmishaj(46' Μασούρας)

Λάρισα: Kristinsson, Γρομητσάρης, Μόρας(40' Γκόλιας), Τριποτσέρης, Hubchev, Sahiti, Fatjon, Morsi, Leozinho(46' Deletic), Acosta(57' Bargan), Morsi

Επόμενη Αγωνιστική

31/10 Απόλλων Πόντου - Πανιώνιος
31/10 ΑΕ Λάρισα - Ηρόδοτος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code