ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο!

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με φουλ αγωνιστική δράση βρίσκεται...προ των πυλών και το Sportsnewsgreece.gr σας βάζει για τα καλά στο κλίμα των αναμετρήσεων!
6η αγωνιστική Σούπερ Λίγκα
Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Πανιώνιος- Άρης:  Μάχη από τα παλιά στη Νέα Σμύρνη... Σάββατο 18:15-Νοva

Με σπουδαία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της Σούπερ Λιγκ. Ο Πανιώνιος, με αναπτερωμένο ηθικό μετά τη νίκη στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα και της Λάρισας για το κύπελλο, θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Για τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται μόλις ένα πόντο πίσω από την κορυφή, η νίκη θα είναι...ευλογία, καθώς την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην έδρα του και θέλει να κρατήσει επαφή με τα υψηλά πατώματα.

Τι να προσέξουμε: Στη Νέα Σμύρνη θα υπάρχει κόσμος και από τις δύο ομάδες μετά από πάρα πολλά χρόνια, κάτι που θα δώσει διαφορετικό χρώμα στο ματς, θυμίζοντας τις εποχές που οι οργανωμένες μετακινήσεις ήταν δεδομένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόβλεψη: Χ, 2-3 γκολ

Παναιτωλικός- Λεβαδειακός: Ματς- εξάποντο στο Αγρίνιο!  Σάββατο 19:00-EΡΤ

Παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός, έχοντας βγάλει ένα σχετικά βατό πρόγραμμα έχει μόλις 5 βαθμούς και αν δεν κερδίσει τους Βοιωτούς τα πραγματα θα ζορίσουν. Για τον Λεβαδειακό η ήττα από τον Ατρόμητο στην έδρα του ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του Άκη Μάντζιου υποχρεώθηκε στην 4η σερί ήττα της και έχει μόλις 3 βαθμούς, οπότε θέλει οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς στην Αιτολοακαρνανία.

Τι να προσέξουμε: Ο Παναιτώλικος έβγαλε μια βατή σειρά αγώνων, δεχόμενος σε όλα γκολ! Από την άλλη ο Λεβαδειακός έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα στο πρωτάθλημα!

Πρόβλεψη: 1

Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναικός: Απογείωση ή προσγείωση; Σάββατο 20:30- Νova

Τεράστιο ματς στην Τρίπολη. Ο γηπεδούχος Αστέρας ψάχνει εναγωνίως βαθμούς, αφού το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχε στο ξεκίνημα τον έχει κρατήσει πάρα πολύ χαμηλά και το τρένο της πεντάδας έχει απομακρυνθεί επικίνδυνα. Για το ''τριφύλλι'' το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ''κομβικό'', ένα από αυτά που οριοθετούν στόχους. Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο πάντως είχε ξεκινήσει ένα αρνητικό σερί, φέτος θα αλλάξουν τα πράγματα;

Τι να προσέξουμε: Φεντερίκο Μακέντα! Αμφισβητήθηκε όταν ήρθε, αλλά στα 3 πρώτα παιχνίδια έχει αφήσει στίγμα...2 γκολ και μια ασσίστ. Θα συνεχίσει να γράφει το κοντέρ;

Πρόβλεψη: 2 

Λαμία- ΟΦΗ: Όποιος χάσει...χάνεται...  Κυριακή 16:00- ΕΡΤ

Στη Φθιώτιδα έχουμε τον πρώτο ''τελικό'' της χρονιάς για Λαμία και ΟΦΗ. Καμία από τις δύο δεν έχει ακόμη νίκη, και δίκαια βρίσκονται στα φαβορί για υποβιβασμό. Η Λαμία απέναντι στην Ξάνθη εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη, πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν κέρδισε. Αντίθετα, οι Κρητικοί δέχτηκαν 3η συνεχόμενη τριάρα από την ΑΕΚ και παραδόθηκαν ξανά αμαχητί. Αντί να βελτιώνονται, κάθε αγωνιστική μοιάζει και χειρότερος ο ΟΦΗ και αυτό ανησυχεί...

Tι να προσέξουμε: Η 3η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, συναντά την 1η. Παιδαριώδη λάθη και από τις δύο ομάδες στους πρώτους αγώνες τους, να δούμε στη Λαμία ποιος θα κάνει τα λιγότερα.

Πρόβλεψη: Γκολ- Γκολ

ΠΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης: Πολλά με λίγα στην Τούμπα (;)  Kυριακή 18:15- Nova

Κέρδισε την ΑΕΚ, κέρδισε τον Ολυμπιακό, θριάμβευσε επί της ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία και τώρα απαλλαγμένος από το άγχος θέλει να το γιορτάσει μπροστά στον κόσμο του, που αναμένεται πολύς και ενθουσιώδης στην Τούμπα. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα βρεθεί ο ουραγός1 Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έχει παρουσιάσει μακράν τη χειρότερη παρουσία στο πρωτάθλημα και πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό, έστω κι αν ακόμα είναι πολύ νωρίς!

Τι να προσέξουμε: Κατά πόσο μπορεί η ''Ελαφρα Ταξιαρχία'' να δυσκολέψει το έργο του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να παραταχθεί φρέσκος, και σε πρόσωπα και σε ψυχολογία

Πρόβλεψη: 1 και Όβερ 3,5

Ατρόμητος- ΠΑΣ Γιάννινα: Για πόσο ακόμα τον χωράει η κορυφή;   Κυριακή 19:00- ΕΡΤ

Τα αρκετά εντός έδρας ματς ( 4 από τα 6), η ομοιογένεια και βέβαια η ποιότητα του ρόστερ έχουν φέρει τον Ατρόμητο συγκάτοικο με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, εκεί όπου οι Περιστεριώτες θέλουν να μείνουν και μετά το πέρας της αγωνιστικής, πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Τα Γιάννινα, έκαναν φιλότιμη προσπάθεια στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναικό, έχασαν μάλλον δίκαια με 2-1, αλλά δείχνουν ότι θα βρουν τους βαθμούς που θέλουν για να μην κινδυνέψουν.

Τι να προσέξουμε: Πριν 11 ημέρες οι Γιαννιώτες είχαν περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι για το κύπελλο. Θα πάρει εκδίκηση η ομάδα του Κάναντι ή ο Γιάννης Πετράκης ξέρει καλά τη συνταγή;

Πρόβλεψη: Χ2 

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Ποιος θα επιβιώσει στην κόλαση; Kυριακή 20:30- Nova

Και οι δύο έχασαν από τον ΠΑΟΚ, και οι δύο προέρχονται από ευρωπαϊκές ήττες, άσχετα αν δεν τις άξιζαν. Στο κρίσιμο σταυροδρόμι αγώνων με Άγιαξ, ΠΑΟΚ και Μπενφίκα η '''Ενωση'' μετρά μόνο ήττες. Ομοίως και οι ''ερυθρόλευκοι'' στις μάχες με Μπέτις, ΠΑΟΚ και Μίλαν έχουν μόνο την ισοπαλία με τη Μπέτις. Ο νικητής του ντέρμπι παίρνει μια πολύ βαθιά ανάσα, ο ηττημένος απομακρύνεται από την κορυφή και μοιραία βυθίζεται στην εσωστρέφεια. Ποιος θα επιβιώσει;

Τι να προσέξουμε: Πέρυσι τέτοια εποχή στο ίδιο ντέρμπι, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ντέρμπι, όντας παίκτης της ΑΕΚ. Ως ''ερυθρόλευκος'' θα μπορέσει να αφήσει το στίγμα του;

Πρόβλεψη: 1 και ΝG

Ξάνθη- Λάρισα: Επαρχιακό ντέρμπι στα ''Πηγάδια''!       Δευτέρα 19:00- ΕΡΤ

Κλασσική μάχη Ξάνθης- Λάρισας στην ακριτική πόλη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται τέσσερα ματς αήττητοι, παίζουν πάντα για δύο αποτελέσματα και αμύνονται εξαιρετικά, κάτι που τους έχει βοηθήσει να βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Ισόβαθμη είναι η Λάρισα, η οποία προέρχεται από μεγάλης σημασίας νίκη επί του Παναιτωλικού και πηγαίνει στην ''Αρένα'' με πρώτο στόχο να αμυνθεί και μετά ο,τι ήθελε προκύψει!

Τι να προσέξουμε: Οι δύο ομάδες είναι άμεσοι ανταγωνιστές με παρόμοιους στόχους και ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ουσιαστικά παίρνει μια νίκη, η οποία ισοδυναμεί με εξάποντο!

Πρόβλεψη: 1 και Under

Σημαντικές μάχες στο διεθνή χώρο

 Πέραν του ελληνικού πρωταθλήματος υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία. Συνοπτικά:

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Σίτι   Κυριακή 18:30- ΟΤΕ
Liga NOS:       Μπενφίκα- Πόρτο                      Κυριακή 19:30- ΟΤΕ
La Liga:        Βαλένθια- Μπαρτσελόνα              Κυριακή 22:00- ΟΤΕ
Ligue 1:        Παρί Σεν Ζερμέν- Λυών                Κυριακή 22:00- Nova

Kαλή Μπασκετική Χρονιά είπαμε;

 Στα σημαντικά του Σαββατοκύριακου είναι αναμφίβολα και η έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών. Αναμφίβολα ξεχωρίζει το ντέρμπι από τα παλιά που αναβιώνει στο κλειστό ''Ανδρέας Παπανδρέου'', μεταξύ Περιστερίου και ΑΕΚ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 6 Οκτωβρίου:

15:45 Κολοσσός Ρόδου- Προμηθέας Πατρών   ΕΡΤ-Παράλληλη μετάδοση
15:45 ΠΑΟΚ- Ρέθυμνο Cratan Kings               ΕΡΤ- Παράλληλη μετάδοση
17:00 Παναθηναικός- Ηφαιστος Λήμνου    Κεκλ.θυρών- ΟΤΕ
18:00 Περιστέρι- ΑΕΚ                                      ΕΡΤ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου:

17:00 Ολυμπιακός- Χολαργός                  ΟΤΕ
18:00 Λαύριο- Άρης                                 ΕΡΤ
18:00 Πανιώνιος- Κύμη                            ΕΡΤ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code