ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην επόμενη φάση ο Κολοσσός, 80-72 το Λαύριο




Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο 80-72



Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκετε από σήμερα ο Κολοσσός, αφού κέρδισε το Λαύριο στο κλειστό της Ρόδου με 82-70. Η ομάδα της Ρόδου έχοντας σε καλή μέρα τους Μαυροειδή (15 π.) και Ντίγκς (16 π.) έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Λαυρίου στο τέλος με τον νεαρό Παπαδάκη με ένα τρίποντο-μαχαιριά καθάρισε το ματς για τους Ροδίτες. Το Λαύριο, έχοντας τον Μέλσον (23 π.) σε τρομερό απόγευμα, προσπάθησε και έβαλε δύσκολα στον Κολοσσό, ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά τα μεγάλα σουτ τα έβαλε ο Κολοσσός.

Το Λαύριο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και όντας πιο εύστοχο από τον Κολοσσό είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του δεκαλέπτου.  Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ από την αρχή με το Λαύριο να τελειώνει το πρώτο δεκάλεπτο προπορευόμενο 14-18 έχοντας 50% ευστοχία στα σουτ εντός πεδιάς (8/16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κολοσσός αντέδρασε και παίρνοντας αρκετούς πόντους από τους ψηλούς κατάφερε και πέρασε μπροστά στο σκορ 2 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Το Λαύριο στο δεύτερο δεκάλεπτο προσπάθησε να ανακόψει την αντεπίθεση του Κολοσσού, συνέχισε να είναι μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του δεκαλέπτου αλλά η ποιότητα των Μαυροειδή και Άσκα έδωσε το προβάδισμα στον Κολοσσό στο τέλος του ημιχρόνου που τελείωσε με σκορ 35-32 υπέρ της ομάδας της Ρόδου.

Το Λαύριο ήταν καλύτερο στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφερε να πάρει διαφορά 9 πόντων στα μέσα της τρίτης περιόδου (41-50). Ο Κολοσσός αντέδρασε και με μπροστάρη τον Ντίγκς ξαναπήρε τα ηνία του ματς και τελείωσε το δεκάλεπτο με σκορ 57-54  υπέρ του. Το παιχνίδι ήταν θρίλερ από την αρχή τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου ούτε στο τέταρτο, ο Κολοσσός ήταν μπροστά στο σκορ και το Λαύριο πίσω σε “απόσταση αναπνοής” να προσπαθεί κλέψει τη νίκη. Ένα μεγάλο σουτ όμως από τον νεαρό Παπαδάκη 2 λεπτά πριν το τέλος έδωσε αέρα 5 πόντων και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Κολοσσού. Η ομάδα της Ρόδου έλεγξε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και πήρε τη νίκη με σκορ 80-72.

Οι δυο ομάδες έδειξαν ότι δεν είναι ακόμα έτοιμες, ο Κολοσσός φάνηκε καλύτερος στις λεπτομέρειες και πήρε τη νίκη σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς. Ο Κολοσσός με αυτή τη νίκη θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αυριανού παιχνιδιού Ολυμπιακός- Χολαργός στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 35-32, 57-54, 80-72

Κολοσσός Ρόδου (Βετούλας): Μπράουνινγκ 13, Ντουρέν 6, Κέμπτον, Άσκα 13, Δημάκος 10, Γεωργαλλής, Ντίγκς 16, Γεωργάκης 1, Μαυροειδής 15, Παππαδάκης 6

Λαύριο (Σερέλης): Μαστρογιαννόπουλος 2, Μέλσον 23, Λούντζης 9, Μιλόσεβιτς 2, Κουζέλογλου 7, Νίξον 14, Περράκης, Κακλαμανάκης 8, Χαραλαμπόπουλος 3, Οντιάσε 4

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code