ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Λευκό τοπίο" στην Λαμία, ΠΑΣ Λαμία - Α. Ο. Ξάνθη 0-0

Λαμία και Ξάνθη αναμετρήθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας για την 5η αγωνιστική της Super League ρίχνοντας την αυλαία της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 14η θέση με 1 βαθμό οι δε φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 9η θέση με 5 βαθμους.
Ισόπαλος έληξε ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομαδες. Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, μοιράστηκαν έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Φουριόζες μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στο πρώτο δεκάλεπτο ένα ωραίο ρυθμό και την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω χωρίς όμως καμία ομάδα να μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό. Στο 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ομάν έπιασε ένα κεραυνό και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σαρανοφ. Το ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες αλλά να παίζουν πολύ καλά με ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο καλό ρυθμό. Η Λαμία μπήκε λίγο πιο δυνατά πιέζοντας για να βρει το γκολ. Τέλος του αγώνα με μια γλυκόπικρη γεύση και για τους δύο.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΕΙΔΙ

Σαράνοφ και Ζίβκοβιτς οι δύο τερματοφύλακες κράτησαν  το μηδέν για τις ομάδες τους.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο πολύ καλός σήμερα Λισγάρας. Είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας του γιατί στο 72ο λεπτό στην κεφάλια του Κασάδο έδιωξε ο Σαράνοφ η μπάλα πήγε στον Λισγάρα που αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να  την στείλει στα δίχτυα και η ομάδα του να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Επστάιν (Μαστούρ), Μπερτόλιο, Καραγκούνης (Καραμάνος), Μπαράλες

Α.Ο. Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάσεβιτς (Ντε Λούκας), Καντά (Αλμέιδα), Σαρπόνγκ, Σουλεϊμάν (Ντουρίτσκοβιτς), Γέντρισεκ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 7/10 16:00 ΠΑΣ Λαμία - Ο.Φ.Η.

Δευτέρα 8/10 19:00 Α.Ο. Ξάνθης - Α.Ε.Λ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code