ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να παίζεται, Ατρόμητος-Ασ.Τρίπολης 3-2


Ποδόσφαιρο επιπέδου Premier League παίχτηκε σήμερα στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να παίρνει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, και να παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


1ο ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Καλό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως ιδιαίτερες συγκινήσεις στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Καλύτερος ο Ατρόμητος, ευτύχησε να προηγηθεί με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουλούρη στο 42'. Πολύ καλή ευκαιρία για την Τρίπολη στο 45' ο Τονσο θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής και ο Μέγερι θα αποκρούσει με το πόδι.



2ο ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Νωρίς απάντηση από τον Αστέρα στο 56' ο Βαλιέντε κάνει εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Μέγερι. Αυτογκόλ ο Αστέρας λίγα λεπτά μετά. Εκτέλεση φάουλ καλός υπολογισμός του Μουναφο και η κεφαλιά προς τα πίσω πάει στα δίχτυα της δικιάς του ομάδας. Στο 64' όμως ο Μανιας με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και κόντρα μέσα στην περιοχή φέρνει το παιχνίδι ξανα στα ίσα και παίρνει το αίμα του πίσω για την χαμένη του ευκαιρία προηγούμενος. Στο 88' το τελικό χτύπημα ήρθε από τον Κουλούρη, όπου θα εκμεταλλευτεί την σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων έπειτα από κόρνερ και θα βάλει το κεφάλι με αυτοθυσία γράφοντας το τελικό 3-2.

ΟΙ 11ΑΔΕΣ

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλαζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Βασιλακάκης, Μπρούνο, Κουλούρης

Ασ. Τρίπολης: Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code