ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Χ"αμένοι και οι δύο, ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ 1-1

Στο ΔΑΚ Λαμίας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον ΟΦΗ ανοίγωντας την αυλαία της σημερινής αγωνιστικής ημέρας της Super League.
Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης και βρίσκονται και οι δύο κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού αν και το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα.

Ισοπαλο τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες σε ένα κακό ματς με λίγες φάσεις.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίχτες της Λαμίας έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούν να βρουν τρόπο να ανοίξουν το σκορ. Μόνο μέσω στατικών φάσεων προσπαθεί να απειλήσει η Λαμία τον ΟΦΗ χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο έλειψε ο ΟΦΗ στο 42ο λεπτό να ανοίξει το σκορ όταν σουτ του Πλατέλλα μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Σαράνοβ. Το πρώτο ημίχρονο στο ΔΑΚ βρήκε της δυο ομάδες ισόπαλες σε ένα παιχνίδι κέντρου και λίγες καλές στιγμές. Κακό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και για τις δύο ομάδες με πολλά λάθη. Γκολ για τον ΟΦΗ στο 62ο λεπτό με τον Νέιρα. Ο Πλατέλλας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Νέιρα με ένα τσίμπημα της μπάλας νίκησε τον Σαράνοβ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1. Ευκαιρία για την Λαμία να απειλήσει στο 79ο λεπτό ο Κοροβέσης ανέτρεψε τον Μαστούρ μέσα στην περιοχή πέναλτι για την Λαμία. Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και η Λαμία θα ισοφαρίσει στο 79ο λεπτό σε 1-1 με εύστοχο χτυπημένο πέναλτι. Τέλος στο παιχνίδι ισόπαλες οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΕΙΔΙ

Ο Μαστούρ μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έδωσε ώθηση στην Λαμία, κέρδισε το πέναλτι αλλά δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ 

Αντέτζο και Σαράνοβ ολιγώρηδαν στην φάση του γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (Καραμάνος), Μπερτόλιο (Μαστούρ), Επστάιν, Μπαράλες

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (Δελιγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Νάστος, Κοροβέσης, Νέιρα (Παπαστεριανός), Πλατέλλας, Αραβίδης (Ντίνας), Βουό.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code