ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτή η ομάδα δεν χάνει, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-1

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική της Super League.
Ο Αστέρας θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εικόνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη και θέλει να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό, έναν Παναθηναϊκό που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα μιας και τα "μωρά" του Γιώργου Δώνη θέλουν να κάνουν το 6 στα 6 απέναντι σε μια δύσκολη έδρα.

Ισόπαλες αναδείχτηκαν οι δύο ομάδες. Πρώτη ισοπαλία για τον Αστέρα μετά από μια νίκη και τέσσερις ήττες. Πρώτη ισοπαλία και για τον Παναθηναϊκό μετά από 5 παιχνίδια αήττητος.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ 

Με το καλημέρα της αναμέτρησης ο Αστέρας λίγο εληψε να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 21ο δευτερόλεπτο ο Καλτσάς πλάσαρε τον Διούδη ο Έλληνας κίπερ αντέδρασε σωστά και στο γύρισμα του Κάλτσα ο Τόνσο σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το παιχνίδι στην συνέχεια ισορροπήσε και από τις δύο πλευρές προσπαθώντας οι δύο ομάδες να κάνουν φάσεις στις δύο εστίες χωρίς κάτι σημαντικό. Το τέλος του ημιχρόνου βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0 σε ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν τους δύο τερματοφύλακες.Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Αστέρας ξανά μπήκε δυνατά με τον Διούδη να βγάζει μια καταπληκτική φάση αλλά στην συνέχεια ο Μανιάς τελείωσε την φάση και έκανε το 1-0 στο 46ο λεπτό για την ομάδα της Τρίπολης. Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό στο 91ο λεπτό και αποβολή του Κυριακόπουλου. Εκτελεστής ο Μακέντα με μια σκαφτή εκτέλεση κάνει το 1-1 για τον Παναθηναϊκό. Τέλος της αναμέτρησης ισοπαλία, πρώτη και για τις δύο ομάδες.



ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΛΕΙΔΙ

Ο Σωκράτης Διούδης ο φύλακας άγγελος της εστίας του Παναθηναϊκόυ. Παρά το γκολ που δέχτηκε κράτησε τον Παναθηναϊκό όρθιο σε πολλές περιπτώσεις.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης είναι ο αδύναμος κρίκος για την ομάδα του που στο 90ο λεπτό ανέτρεψε τον Χατζηγιοβάννη και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την ομάδα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (Βαλιέντε), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (Μπελόκ), Τσιλιανίδης (Άνγκελ), Μανιάς

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (Τσανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάϊκος (Μπουζούκης), Δώνη (Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code