ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A: Με τα βλέμματα στραμμένα σε Ρώμη και Τορίνο



Τις τελευταίες ώρες, η χώρα μας μπορεί να ζει τον επικίνδυνο κάτα τ'άλλα κυκλώνα "Ζορμπά", αλλά στην Ιταλία ζούν με τους "κυκλώνες" των ντέρμπι της Ρώμης και το μέχρι πρότεινος ντέρμπι κορυφής της Γιουβέντους με την Νάπολι.
Έντονο ενδιαφέρον λοιπόν κυμαίνεται στα σημερινά παιχνίδια για την 7η αγωνιστική στο Καμπιονάτο, με την προσοχή του κόσμου σίγουρα να επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ντέρμπι Γιουβέντους-Νάπολι στο Juventus Stadium (19.00, NovaSports 3) και στο ρωμαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Ρόμα και την Λάτσιο 3 ώρες πριν (16.00, NovaSports 1).

Οι Μπιανκονέρι και οι Παρτενοπέι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του Ιταλικού Πρωταθλήματος, σε απόσταση "αναπνοής" από τη "γηραιά κυρία" η Νάπολι και σε περίπτωση επικράτησης της Γιουβέντους στο αποψινό ντέρμπι, θα αποκτήσει από πολύ νωρίς το προβάδισμα για την κατάκτηση ενός ακόμη Πρωταθλήματος. 

Από μιας γενικής άποψης, η 11αδα των Γιουβεντίνων θα μπορούσε να είναι απολύτως αλλαγμένη σε σχέση με το ματς με την Μπολόνια την περασμένη Τετάρτη, με τον Αλέγκρι πιθανόν να ξεκουράσει παίκτες για το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μποις μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς λίγκ, με τον Σέζνι στα γκολποστ, τον Άλεξ Σάντρο, τον Μπονούτσι και τον Μπενάτια στην τριπλέτα της άμυνας. Τσαν-Πιάνιτς στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, με Κουαδράδο αριστερά και Ματουιντί δεξιά, ενώ στην δυάδα της επίθεσης, σε σύστημα 4-4-2, να καθίσουν οι Μάντζουκιτς και Μπερναντέσκι.

Απ'τους Ναπολιτάνους και τον Αντσελότι περιμένουμε σίγουρα να τεστάρει με μια πιο κλειστή αμυντική διάταξη, ενόψει Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λίγκ, με τον Καρνέζη να παραμένει βασικός κάτω απ'την εστία, κάνοντας καλή εμφάνιση κόντρα στην Πάρμα επίσης την Τετάρτη. Στην τετράδα της άμυνας, με σύστημα 4-4-2 όπως και με την Γιουβέντους με Μαλκούι στα αριστερά, Μακσίμοβιτς-Κουλιμπαλί κεντρικά, Μάριο Ρούι δεξιά. Στην μεσαία γραμμή πιστεύω θα δωθούν λεπτά συμμετοχής στον Χάμσικ, συνοδευόμενος με τον Άλαν στο κέντρο, με Μερτενς και Ζιελίνσκι στις άκρες. Ινσίνιε και Μίλικ κατά 100% θα μείνουν στην κορυφή της επίθεσης των Ναπολιτάνων.

Στο Ολίμπικο, οι τυπικά γηπεδούχοι "Τζιαλορόσι", καίγονται περισσότερο για την νίκη κόντρα στους Λατσιάλι, με το σύνολο του Ντι Φραντσέσκο να ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Serie A σε κακή κατάσταση μόλις με 8 βαθμούς! 

Από την Ρόμα, αναμένεται μια πιο "σφιχτή" σύνθεση, με αφοσίωση στο αμυντικό κομμάτι, με ενδεκάδα απ'το ματς με την Φροζινόνε, καθώς επακολουθεί ένα "ξεκούραστο" ματς με την Βικτόρια Πλζεν για τον 7ο όμιλο στο Τσάμπιονς λίγκ, με Όλσεν στο τέρμα, Σαντόν αριστερά και Κολάροφ στο δεξί άκρο, με Μανωλά και Φάτσιο κεντρικά. Ντε Ροσι-Ενζονζί με Ουντέρ-Παστόρε-Σαραουί στην μέση γραμμή των Ρωμαίων και τον Σίκ στην κορυφή της επίθεσης σε διάταξη 4-5-1, σύστημα όπου βγήκε επιτυχημένο, νικώντας την Φροζινόνε μεσοβδόμαδα με 4-0.

Οι Λατσιάλι, έπειτα από την ηρωική τους έξοδο από το φρίουλι, στο σπουδαίο διπλό της με 2-1, θα βγει με ομάδα που θα "τρίξει" τα δόντια της στον αιώνιο εχθρό της. Ο Στρακόσα τερματοφύλακας, επί συνοδεία των Γουάλας-Ατσέρμπι και Φελίπε αμυντικά. Λούλιτς-Αλμπέρτο-Σάβιτς-Παρόλο στην τετράδα της μεσαίας γραμμής, Ιμόμπιλε και Καισέδο στο επιθετικό δίδυμο της Λάτσιο.

Το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνει το παιχνίδι της Ίντερ απέναντι στην Κάλιαρι στο Τζιουζέπε Μεάτσα (21.30, NovaSports1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code