ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάει για limit UP στο ΟΑΚΑ με Λεβαδειακό

Μεγάλος ενθουσιασμός υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναικού μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα της ομάδας του Γιώργου Δώνη και τις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το τρομερό πάθος που βγάζει η ομάδα φαίνεται πως θα οδηγήσει σε μαζική στήριξη από τους οπαδούς των ''πρασίνων'' στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ( 19:00), με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για περίπου 20-25.000 κόσμου. Σίγουρα άλλωστε, τα 5.974 εισιτήρια που κόπηκαν στην αναμέτρηση με τη Λαμία δεν είναι αντιπροσωπευτικός του ονόματος και της ιστορίας του ''τριφυλλιού'', πάντως είναι και δεδομένο ότι όσο η ομάδα αποδίδει τόσο καλά, σιγά σιγά και οι πιο δύσπιστοι θα αρχίσουν να σκέφτονται πιο ''ζεστά'' την προοπτική του να περνούν τις Κυριακές τους, στηρίζοντας την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Δύο ''Κρητικοί'' και ο Παναιτωλικός στο δρόμο του

Όσο για το κύπελλο Ελλάδος, παρά το γεγονός ότι το ''τριφύλλι'' ήταν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, η κλήρωση ήταν ιδιαίτερα βατή. Από το γκρουπ των ισχυρών βγήκε μάλλον ο ρεαλιστικά πιο εύκολος πιθανός αντίπαλος (Παναιτωλικός), χωρίς βέβαια να έχει κανείς την πρόθεση να υποτιμήσει τους Αγρινιώτες. Από το τρίτο γκρουπ οι ''πράσινοι'' θα παίξουν με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ενώ από το τελευταίο θα αντιμετωπίσουν τον Ο.Φ.Ιεράπετρας, ομάδα 3ης εθνικής κατηγορίας...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code