ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μετά τον ΟΦΗ, με το μυαλό στην Τσέλσι


Για τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανήκει πια στην ιστορία, με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να "κουρσάρουν" για τον "τελικό" κόντρα στην Τσέλσι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, σε μια Τούμπα την οποία αναμένεται να είναι γεμάτη με χιλιάδες κόσμο της ομάδας, με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα από αύριο Δευτέρα στις 09.00, για ακόμα μια φορά μέσω της επίσημης σελίδας του ΠΑΟΚ και μόνο.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι του πρωταθλήματος στο Γεντί Κουλέ, ακολουθήσανε πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης κρατώντας μπάλα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προετοιμασία του και οι τιμές των εισιτηρίων με την Τσέλσι:

"Η δοκιμασία του ΟΦΗ πέρασε, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με το απόλυτο στη Super League, αλλά τώρα στρέφει την προσοχή του στο Europa League και την κόντρα με την Τσέλσι. Την Κυριακή (16.9) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ ν’ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα. Την Δευτέρα (17.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας."




ΘύραΤιμή
1€70
2, 3€50
5, 6€40
4A€15
VIP 3ου:€180
VIP 4ου:€180

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code