ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν πάει για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο ΠΑΟΚ

Έφτασε και η μέρα του πολυαναμενόμενου ντέρμπι των Δικεφάλων με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ στις 20.30 στην καυτή Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ,με εξαίρεση την απουσία του Άμρ Ουάρντα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός αποστολής τον Τσουμπά Άκπομ και την θέση του στην αποστολή να παίρνει ο Νίκος Καρέλης.
Στην αντίπερα όχθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα μπόρεσε να υπολογίσει στους Άλεφ, Μοράν, Μπογιέ και Άλμπάνη.

Οι δύο ομάδες θέλουν να αφήσουν πίσω τους το κακό ευρωπαϊκό ντεπούτο τους με Τσέλσι και Άγιαξ αντίστοιχα και ρίχνονται σε μία μάχη που θα είναι καθοριστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόσο σε βαθμολογικό αλλά και αγωνιστικό υπόβαθρο.΄

Η προϊστορία στην Τούμπα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ με τους ασπρόμαυρους να μετράνε 9 νίκες μέσα στην Τούμπα τα τελευταία 7 χρόνια σε πρωτάθλημα και playoffs, με την ΑΕΚ να έχει πάρει το διπλό 2 φορές στην Θεσσαλονίκη.

Όσο αφορά τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου έδωσε ναι μεν το έναυσμα για την νίκη αλλά φρόντισε να γειώσει τους παίχτες του λέγοντας μεταξύ άλλων: "Δεν παίζουμε για την εκδίκηση, παίζουμε για να πάρουμε τον τίτλο".

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: "Πρέπει κάποια στιγμή να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και στο αγωνιστικό κομμάτι”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code