ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ματς για γερά νεύρα στο Αγρίνιο

Την ουραγό της βαθμολογίας Λαμία υποδέχεται σήμερα ο Παναιτωλικός. Οι Μεσολογγίτες θέλουν πάρουν την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα και να φτάσουν στην εξάδα, ενώ από την άλλη η Λαμία ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

1ο ημίχρονο:
Πρώτη καλή φάση του αγώνα είναι για την Λαμία. Μόλις στο 3 ο Bertolio με όμορφη εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε τον Κυριακίδη να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση και να στείλει την μπάλα κόρνερ. Ο Παναιτωλικός ξυπνάει σιγά σιγά και απειλεί με μια σέντρα του Μαρινάκη, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 16 η Λαμία έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όμως ο Κυριακίδης λέει πάλι όχι, αυτή τη φορά στον Epstein. 4 λεπτά αργότερα οι Μεσολογγίτες προσπαθούν να απαντήσουν όμως ο Mazurek στέλνει την μπάλα άουτ. Η Λαμία δεν κάθεται πίσω και πιέζει συνεχώς, όμως ο  Κυριακίδης βρίσκεται σε καλή μέρα. Το 1-0 κάνει ο Mazurek στο 27, με φοβερό σουτ στο <<Γ>> της εστίας του Saranof. Λίγο αργότερα ο Παναιτωλικός θα φτάσει και σε δεύτερο γκολ με τον Τοσκάνη, όμως θα ακυρωθεί καθώς υποδείχτηκε σε θέση όφσαιντ. 

2ο ημίχρονο: Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Μεσολογίτες ξεκίναν να πρεσσάρουν ψηλά. Στο 51 το σουτ του Morar πέρασε άουτ ενώ στο 55 πάλι ο Morar, ύστερα από την όμορφη κάθετη του Diaz, έστειλε πάλι την μπάλα άουτ. Στο 63 ήταν η σειρά του Μαρινάκη να απειλήσει όμως ο Saranof μπλόκαρε εύκολα. Στο 66 ο Παναιτωλικός κερδίζει φάουλ και την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Morar, ο οποίος στέλνει την μπάλα και πάλι αουτ. Στο 75 ήρθε η ισοφάριση από τους Λαμιώτες. Ο Bertolio βρήκε πολύ όμορφα στην περιοχή τον Epstein και εκείνος πλάσαρε εύστοχα. Αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει τον Παναιτωλικό, ο οποίος αρχίζει να παίζει φουλ επίθεση και δημιουργεί καταστάσεις με παραπάνω παίκτες στην επίθεση που μένουν όμως άκαρπες μέχρι το 88. Σε μία φάση διαρκείας, o Camara έκλεψε από τον Βασιλαντωνόπουλο, πλάσαρε τον Saranof ο οποίος έδιωξε όμως η μπάλα στρώθηκε στον Mana και με ένα εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 2-1. Στο 94 ο Mihaj έβαλε το χέρι του και απομάκρυνε την μπάλα από την κεφαλιά του Barrales. O Mastour ανέλαβε την εκτέλεση όμως αστόχησε, ο Adejo πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε σε κενή εστία. Όπως αποδείχθηκε το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο στόπερ της Λαμίας είχε μπει πολύ νωρίτερα στην περιοχή όμως ο διαιτητής δεν τον ακύρωσε.
 

Παναιτωλικός: Arghus(87' Lucero), Diaz, Eriksson, Κυριακίδης, Μαρινάκης, Mazurek, Mihaj, Morar, Paulo(80' Camara), Τσοκάνης, Willyan(70' Mana)

Λαμία: Adejo, Αναστασιάδης, Barrales, Bertoglio(78' Καραγκούνης), Blazic, Epstein(85' Πλιάτσικας), Καραμάνος(59' Mastour), Saranov, Σκόνδρας, Vanderson, Βασιλαντωνόπουλος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code