ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με αλλαγές κόντρα στην Ξάνθη, χωρίς προβλήματα οι Ακρίτες

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα τη Δευτέρας με την Ξάνθη για την Πέμπτη  αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Λαμίας θέλει να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της στο πρωτάθλημα.


Ο Μάκης Χάβος έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκαδα στην σημερινή προπόνηση. Ο Μακεδόνας τεχνικός είδε τον Χερόνιμο Μπαράλες να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση ενώ τα  μοναδικά του προβλήματα είναι ο Αμπντούλ Οσμάν και ο Ντέιβιντ Άντρονικ.

Ο Μάκης Χάβος έβαλε τον Μαρκ Ασιγκμπά ως δεξί μπακ στην θέση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου ενώ στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Αντέτζο δοκιμάστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας. Επίσης στην βασική ενδεκάδα επέστρεψε ο Θανάσης Καραγκούνης μένοντας εκτός ο Τάσος Καραμάνος ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι για ακόμα μια φορά ο Χερόνιμο Μπαράλες όπως όλα δείχνουν.

Στον αντίποδα η Ξάνθη συνέχισε και αυτή την προετοιμασία της για το ματς της Δευτέρας στο ΔΑΚ Λαμίας απέναντι στην ομώνυμη ομαδα. Ο Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του πλην του Βασίλη Φασίδη.

Τέλος Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά, ενώ βοηθοί του θα είναι ο κ. Σαμοίλης του συνδέσμου Αθηνών και ο κ. Φίλος του συνδέσμου Βοιωτίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code