ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σφυρίγματα από το παρελθόν. Νικητής ο Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της ημέρας είναι στην Νέα Σμύρνη σήμερα, καθώς ο Πανιώνιος υποδέχεται τον πρώτο στη βαθμολογία, Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες μετράνε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ ο Πανιώνιος θέλει να σπάσει το ρόδι και να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθμημα.

1ο ημίχρονο: Ο Ολυμπιακός ξεκινάει πολύ δυναμικά. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Φετφατζίδης κερδίζει φάουλ, το εκτελεί ο Φορτούνης όμως η μπάλα περνάει άουτ. 3 λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες έχουν επιτεθεί άλλες δύο φορές αλλά δεν έχουν καταφέρει κάτι. 2 υποδείξεις για οφσάιντ σε Vukovic και Τσιμίκα. Συνεχής πίεση και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Ολυμπιακού όμως δεν μπορούν να σκοράρου. Πρώτη καλή φάση για τον Πανιώνιο στο 16 από σουτ του Μασούρα που περνάει άουτ. Πάλι στην επίθεση ο Ολυμπιακός με τον Φετφατζίδη να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα άουτ. Οι Νεοσμυρνιώτες αλλάζουν πρόσωπο και αρχίζουν να κινούνται καλύτερα στον χώρο. Οι Spiridonovic και Μασούρας κάνουν δύσκολη την ζωή του Elabdellaoui με τον Νορβηγό να είναι ο πρώτος που κιτρινίζεται ενώ στο 42 η τελευταία φάση του ημιχρόνου είναι για τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα με τον Kurdi ο οποίος στέλνει την μπάλα ξυστά από το δοκάρι.

2ο ημίχρονο: Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου είναι για τον Πανιώνιο στο 49. Το σουτ του Κόρμπου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης. Στo 50 το γύρισμα του Φορτούνη περνάει αουτ ενώ ίδια κατάληξη έχει και το σουτ του Meriah. Στο 60 έγινε αναγκαστική αλλαγή για τον Πανιώνιο καθώς ο Manojlovic έδειξε να έχει ενοχλήσεις. Στην θέση του πέρασε ο Kotnik. Στο 64 ακυρώθηκε γκολ του Πανιωνίου. Ο επόπτης σήκωσε την σημαία για όφσαιντ όμως ο παίκτης του Πανιωνίου καλυπτόταν κανονικά. Στο 67 ο Kotnik αποκρούει όμορφα το σουτ του Natcho. Τα νεύρα άρχισαν να εμφανίζονται και ο Τσιλούλης τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Πιέζει με τον Spiridonovic ο Πανιώνιος στο 80 και στο 85 αλλά δεν βρίσκει σκορ. Ο Ολυμπιακός βγαίνει στην επίθεση και η άμυνα του Πανιωνίου δοκιμάζεται πολλές φορές. Ο Kotnik κάνει καλά την δουλειά του. Στο 90 ο Hassan θα πιάσει μια καλή κεφαλιά και γράφει το 0-1 ύστερα από ωραία σέντρα του Elabdellaoui.

Πανιώνιος: Banana, Domingues, Durmishaj, Keita, Κόρμπος, Kurdi, Manojlovic(60' Kotnik), Μασούρας(83' Μασούρας), Παπαγεωργίου, Spiridonovic, Τσιλούλης(80' Μανθάτης)

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης(73' Hassan), Camara, Elabdellaoui, Φετφατζίδης, Φορτούνης(58' Natcho), Γιαννιώτης, Guerrero, Meriah, Podence(80' Χριστοδουλόπουλος), Τσιμίκας, Vukovic

Η καθαρή φάση στο 64 που δικαιώνει τον Πανιώνιο και η υπόδειξη που θυμίζει άλλες εποχές ποδοσφαίρου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code