ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με “περίπατο” στην επόμενη φάση




Άρης - Ντιναμό Τιφλίδας 92-54



Το ματς του πρώτου αγώνα δεν άφησε προβληματισμούς για το ποια ομάδα θα έπαιρνε την πρόκριση από αυτό το ζευγάρι. Ο Άρης πήρε μια ευρεία νίκη που του επέτρεψε να παίξει πιο ελεύθερα σήμερα. Ο Άρης παίζοντας ωραίο μπάσκετ δεν άφησε περιθώρια στη Ντιναμό και από νωρίς απολάβανε μια διψήφια διαφορά την οποία εκτόξευσε στο δεύτερο ημίχρονο. Το τελικό σκορ, 92-54, τα λέει όλα, ο Άρης έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και έδωσε χαρά στους λιγοστούς φιλάθλους του που βρέθηκαν στο Nick Galis Hall.

Οι Γεωργιανοί μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με 2-7. Ο Άρης δεν άργησε να ισορροπήσει το ματς καθώς έλεγξε τα ριμπάουντ αλλά η αστοχία του στα σουτ δεν του επέτρεψε να ξεφύγει και το ματς πήγαινε καλάθι-καλάθι. Τελικά ο Άρης έχτισε διαφορά καθώς οι Γεωργιανοί έκαναν λάθη στην επίθεση με αποτέλεσμα ο Άρης να βρει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Τελικά το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με διψήφια διαφορά για τον Άρη, 26-16.

Η δουλειά για τον Άρη είχε γίνει. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η αυτοπεποίθηση της ομάδας ήταν στα ύψη και η αντίδραση που προσπάθησαν να βγάλουν οι παίκτες της Ντιναμό δεν αρκούσε. Η διαφορά έμεινε στα ίδια επίπεδα και πλέον ο Άρης δεν κοιτούσε πίσω. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε ρυθμούς και έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 49-32 υπέρ του.

Ο Άρης άρχισε το 2ο ημίχρονο όπως άφησε το πρώτο, με το πόδι στο γκάζι. Έχοντας ψηλά ποσοστά στα τρίποντα και ανέβασαν τη διαφορά μέχρι και το +33, 2 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Τελικά το δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 72-40. Και η ατμόσφαιρα που είχε διαμορφωθεί στο παιχνίδι έδειχνε ότι ο Άρης δεν θα σταματούσε εκεί. Στο 4ο δεκάλεπτο ο Άρης συνέχισε να έχει το πόδι στο γκάζι και με ένα σερί 11-0 έφτασε τη μεγαλύτερη διαφορά που είχε το παιχνίδι, +43 (83-40).
Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 92-54 με τον Άρη να έχει καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση και να πείθει με την εμφάνισή του για τον β' προκριματικό γύρο τoυ Basketball Champions League.

Ο Άρης πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ντιναμό και πλέον κοιτάει το επόμενο ματς με την Νίζνι την Τρίτη (25/9) στη Ρωσία ενώ ο επαναληπτικός είναι στο Αλεξάνδρειο την Παρασκευή (28/9) .

Τα δεκάλεπτα: 26-16, 49-32, 72-40, 92-54

Άρης (Αγγέλου): Βεργίνης 5 , Νταλό 3 , Χρηστίδης 2. Σλαφτσάκης 4, Αγγέλου 9, Τζόουνς 13, Κάιζερ 9, Μποχωρίδης 13, Φλιώνης  3 , Μπελ 13, ΜακΓκί 4, Χάρις 14

Ντιναμό Τιφλίδας (Χοστάρια):  Ντάουελ 14, Μπούμπαλο 10, Μποκολισβίλι 7, Ρεβαζασβίλι, Τσότσουα 13, Γκρντζελίντζε, Μιρζιασβίλι, Σουόφαίρ 2, Μπερισβίλι 7 , Μακ 1, ΜακΓκόκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code