ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανάσα για ΑΕΛ


 ΑΕΛ και Παναιτωλικός έδωσαν τη μάχη τους στην έδρα των ''βυσσινί''. Οι μεν με σκοπό να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην φετινή Super League με τον Τζανλουκα Φέστα να κάθεται για πρώτη φορα στον πάγκο της, οι δε με σκοπο να φτάσουν τους 8 βαθμους. Η ΑΕΛ ήταν αυτή που χαμογέλασε καθώς το τελευταίο σφύριγμα την βρήκε με σκορ 1-0

Ο αγώνας δεν άρχισε καλά καθώς έξω από το γήπεδο στον περιβάλλοντα χώρο του arena εκτιλήχθηκαν επεισόδια μεταξυ οπαδών και αστυνομίας.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η Λαρισαίοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Πίτι έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μοράρ απομάκρυνε με κεφαλιά, ο Μιλοσάβλιεβιτς έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίζεται ο Κυριακίδης.Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να μεσολαβήσει κάποια αξιοσημείωτη φάση, η ΑΕΛ είχε την κατοχή και την μπάλα στα πόδια της με ευκολία.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η πιο σημαντική στιγμή του δεύτερου μισού ήρθε για την ΑΕΛ στο 61'. Ύστερα από σέντρα του Καρανίκα από δεξιά, ο Κούνιτς με την πλάτη στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού, αφήνει την μπάλα (ακούσια) αριστερά στον Ντέλετιτς, ο Σέρβος κάνει την προσποίηση, φέρει την μπάλα στο δεξί, κάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει άουτ. 

ΥΓ: Όπως αναφέρεται και στο soccerbase.gr γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς είναι το πιο γρήγορο μέχρι τώρα στην τρέχουσα σεζόν της Super League.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μίχαΐ, Χαντάκιας(71' Λουσέρο), Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Έρικσον, Ντίας, Μασουρέκ(78' Μανά), Ουίλιαν(63' Αλχασάν Καμαρά), Μοράρ

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας(68' Κοέφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Πίτι(75' Μόρσι), Μιλοασάβλιεβιτς, Κούνιτς(90+2' Γρομητσάρης)

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας, Ηλίας Κωνσταντίνου
Τέταρτος διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code