ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Άρης από τα παλιά

Το ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης επιστρέφει μετά την άνοδο του Άρη, έπειτα από 4.5 χρόνια! Σήμερα στις 19:00 οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.

Το ΠΑΟΚ Άρης ή Άρης ΠΑΟΚ είναι ένα ντέρμπι που δεν έλειψε μόνο από τους οπαδούς των δύο ομάδων αλλά και όλης της Ελλάδας.Η Θεσσαλονίκη ξαναβιώνει ντέρμπι μετά από 4,5 χρόνια! Οι δρόμοι θα γεμίσουν κασκόλ, οπαδούς, γονείς με παιδιά, οι καφετέριες θα είναι γεμάτες από νωρίς με αυτή την προσμονή η Θεσσαλονίκη να ξαναζήσει ντέρμπι.Το μάτς μπορεί να μην διακυβεύει κάποιο τρόπαιο (όπως αυτό του τελικού κυπέλλου Ελλάδας το 2003) αλλά οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων πάντα μαγνητίζουν τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων της Ελλάδας.


Οι δύο «αιώνιοι» έχουν τεθεί αντιμέτωποι 200 φορές από το 1927 μέχρι το 2014. Ο απολογισμός είναι 71 νίκες για τον ΠΑΟΚ, 65 ισοπαλίες και 64 νίκες για τον Άρη, ενώ από καταβολής του πανελληνίου πρωταθλήματος Α' Εθνικής το 1959, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο απολογισμός είναι: 49 νίκες του ΠΑΟΚ, 43 ισοπαλίες και 31 νίκες του Άρη.

Οι ομάδες τελείωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι.

Για τον ΠΑΟΚ Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει τον τιμωρημένο Πασχαλάκη, όπως και τον τιμωρημένο απο τον ίδιο Ουάρντα ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, θα ξεκουράσει κι άλλους από τους βασικούς του παίχτες όπως οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαουρίτσιο.Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρέι - Τόσκα, Κατσερίντι, Βαρέλα, Κίτσιου - Σάκχοφ, Μαουρίσιο - Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί - Καρέλης

Όσο για τον Άρη ο Πάκο Ερέρα δεν πήρε μαζί του στην αποστολή παίκτες σαν τους Δεληζήση, Ιντζόγλου, Μαρτίνες και Τζανακάκη και θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Καντιμοίρης - Μενέντεθ, Μάβραϊ, Ούγκο Σόουζα, Κωνσταντινίδης - Κολάθο, Ματίγια - Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Γκάμα - Ναζλίδης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code