ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέταξε για Άμστερνταμ η Α.Ε.Κ


Πέταξε για την πρεμιέρα της στους ομίλους του UEFA CHAMPIONS LEAGUE η Α.Ε.Κ. ( Τετάρτη 19/9 19:55)
Πριν από λίγο αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η αποστολή της Α.Ε.Κ για το παιχνίδι που θα γίνει στο Άμστερνταμ αύριο Τετάρτη 19/9/2018.

Στην Αθήνα μένουν οι τρεις τιμωρημένοι ( Μπακασέτας, Λόπες, Λιβάγια ) και φυσικά ο Μπογέ που είναι τραυματίας.
Αναλυτικά η αποστολή:  Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Έτσι λοιπόν οι επιλογές για την ενδεκάδα είναι μετρημένες με τον Βασίλη Μπάρκα αναμένεται να βρίσκεται και σε αυτό το ματς κάτω από τα δοκάρια. Από δεξιά προς τα αριστερά οι Μπακάκης, Οικονόμου ή Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, και Χουλτ. Αμυντικοί μέσοι αναμένεται να είναι οι Σιμόες και Γαλανόπουλος. Η τριάδα πίσω από τον προωθημένο πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Μάνταλο, Κλωναρίδη, Γκάλο και Πόνσε.

Κατά την αναχώρηση της κιτρινόμαυρης αποστολής ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε στους δημοσιογράφους:  Δεν παλεύαμε όλη τη χρονιά γι αυτή την πρόκριση, για να πάμε για τουρισμό", η ατάκα του Βασίλη Μπάρκα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για το Άμστερνταμ. Με τον τερματοφύλακα της Ένωσης να τονίζει πως η ομάδα είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στον Άγιαξ.

"Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ο Άγιαξ. Δε νομίζω να συγκρίνεται με τα άλλα παιχνίδια το συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι στους ομίλους του Champions League".

Για τις οδηγίες του Ουζουνίδη: "Μας έχει τονίσει τα δυνατά στοιχεία του Αγιαξ. Αυτό όμως που μας έχει πει είναι ότι είμαστε ικανοί να τους κάνουμε τη ζημιά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Και γι’ αυτό πάμε".

Για τους στόχους της ΑΕΚ στον ομίλους: "Δε νομίζω ότι παλεύαμε όλη τη χρονιά πέρυσι για πάμε για… τουρισμό και να δούμε τα… γήπεδα. Πάμε εκεί να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Διαιτητής στην επιστροφή της « Ένωσης » στους ομίλους του Champions League θα είναι ο Ισπανός Ντελ Θέρο. Ένας διαιτητής που τον ξέρει από την περσινή της Ευρωπαϊκή πορεία καθώς είχε σφυρίξει στο 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code