ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιατί ρε Ραζβάν;

Το παιχνίδι με την Τσέλσι ανήκει πλέον στην ιστορία και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζεται για το ''do or die'' ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. 
Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μην σχολιάσω την άστοχη επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σύστημα που παρατάχθηκε η Τσέλσι, κάτι το οποίο του στοίχισε εν τέλει το ματς.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Τόσκα αριστερά, τον Βιερίνια δεξιά, Χατσερίντι και Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο σε ρόλο αμυντικού χαφ ήταν ο Βέρνμπλουμ και τα δύο box-to-box χαφ, ο Σάκχοφ και ο Μαουρίτσιο. Τέλος, Ζαμπά, Ελ Καντουρί και Πέλκας ήταν η τριάδα της επίθεσης. 
Έχουμε άρα, ένα σύστημα το οποίο δεν έχει ξαναπαίξει η ομάδα σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Και σε αυτό το άγνωστο για τους παίχτες σύστημα, υπάρχουν τρία (3) καινούργια πρόσωπα. Ο Χατσερίντι, ο Τόσκα και ο Βέρνμπλουμ. Και κάπου εκεί χάνεται η μπάλα. Ο Καντέ με τον Μπάρκλεϋ και τον Ζορζίνιο κάνουν ό,τι θέλουν απέναντι στα αργά χαφ του ΠΑΟΚ, ο Πέδρο με τον Γουίλιαν βρίσκουν χώρους και η Τσέλσι τελειώνει το ματς με 22 τελικές. Πάλι καλά που ήταν ο Άγγελος στην Τούμπα και είχαμε την Παναγιά μαζί μας και δεν είδαμε κάνα τάλιρο. 

Μέγα λάθος του Λουτσέσκου να μην εμπιστευθεί την ομάδα που ο ίδιος έχτισε πάνω στο 4-2-3-1. Να δεχθώ ότι ήθελε να δώσει ανάσες ενόψει ΑΕΚ, Αρη και Ολυμπιακό. Η τετράδα της άμυνας μαζί με τον Πασχαλάκη μένει η ίδια, ο Βέρνμπλουμ με τον Σάχοφ θα ήταν τα χαφ, στο 10 ο Πέλκας, δεξιά ο Ζαμπά, αριστερά ο Ελ Καντουρί και φορ ένας εκ των Καρέλη και Ακπόμπ, αφού δεν θέλουμε να πάρει 90λεπτο κατευθείαν ο Πρίγιοβιτς. ΚΑΜΙΑ απολύτως λογική ο αποκλεισμός των δύο παραπάνω από την 18αδα. 

Και αφού αναλύσαμε τα λάθη του προπονητή, πάμε στις ατομικές εμφανίσεις. Για ακόμη μια φορά είδαμε έναν Χατσερίντι να είναι ο αδύναμος κρίκος της άμυνας. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Και ακόμα χειρότερα, με ποια λογική τον ξεκινάει ο Λουτσέσκου. Εκτός και αν δεν τον ξεκινάει ο Λουτσέσκου. 
Ο Βιερίνια για 4ο παιχνίδι δεν πατάει καλά και έχει επίπτωση στο συνολικό παιχνίδι της ομάδας. Χρίζει προσεχτικής διαχείρισης και το λέω τώρα που είναι 21/9. Γιατί εμείς δεν είμαστε μετά Χριστόν προφήτες. 
Η αποκάλυψη της βραδιάς ακούει στο όνομα Αλίν Τόσκα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του και δεν έδωσε δικαιώματα. Γενικά δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε αριστερό μπακ ικανό να στείλει τον Βιερίνια στα εξτρέμ. 
Για τον Βέρνμπλουμ ήταν πρώτο 90λεπτο και δεν θα μπορέσω να έχω άποψη. Την κρατάω για τον εαυτό μου την πρώτη μου εντύπωση.
Πολύ κακό παιχνίδι και για τον Μαουρίτσιο το χθεσινό. Ίσως το χειρότερό του. 
Στα θετικά, κρατάμε την εμφάνιση των Ζαμπά και Ουάρντα. Ο Βραζιλιάνος χόρεψε τον Αλόνσο κάμποσες φορές, ενώ ο Αιγύπτιος δείχνει πως έχει ωριμάσει στο παιχνίδι του και δικαίως θα πρέπει να είναι βασικός. 

Η ιστορία έγραψε ΠΑΟΚ-Τσέλσι 0-1 και αυτό δεν αλλάζει. Μοναδικό ερωτηματικό, τι θα γινόταν αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε αυτό που ήξερε, με τον τρόπο που ήξερε. 
Την Κυριακή η ομάδα καλείται να μπει στο γήπεδο και να μασάει σίδερα. Η ΑΕΚ έχει χτυπητές αδυναμίες που ο ΠΑΟΚ αν τις εκμεταλλευτεί, θα περάσει ένα ήρεμο και ωραίο βράδυ. 

ΥΓ. Η αλητεία του Ρούντιγκερ δεν τιμωρήθηκε την στιγμή που συνέβη καθώς θέλω να πιστεύω πως κανένας από τους 3 διαιτητές που έλεγχαν την περιοχή δεν το είδε. Αν δεν τιμωρηθεί ποτέ, υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση να αδικηθεί ο ΠΑΟΚ. 

ΥΓ2. Ο αθλητικός εισαγγελέας κάλεσε, σωστά, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη σε απολογία μετά την κατακριτέα συμπεριφορά του στους οπαδούς του ΟΦΗ, για την οποία ζήτησε συγγνώμη. Αλήθεια, όταν ο Κέβιν Μιραλάς  έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε επίσης ζωντανή μετάδοση, μάλλον ο κύριος Κωσταντίνος Σιμιτζόγλου, έτυχε να μην έχει σήμα στην τηλεόρασή του. Τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα ρε παιδιά.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code