ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη - πρόκριση στην Τιφλίδα



Nτιναμό Τιφλίδας - Άρης 64-90


Καλό ξεκίνημα για τον Άρη στη σεζόν καθώς καθάρισε την υπόθεση πρόκριση στο πρώτο ματς αφού το +26 και η εμφάνιση του, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια πρόκρισης. Και έτσι το ματς του Σαββάτου(22/9) στο Νick Gallis Hall θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Άρης ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, και με ένα σερί 7-0 πήρε κεφάλι στο σκορ.  Η Ντιναμό ισορρόπησε το παιχνίδι αρχικά (12-8) αλλά ένα τρίποντο του Αγγέλου έδωσε εκ νέου προβάδισμα εφτά πόντων στον Άρη. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων άρχισε να φαίνεται στα τέλη του α’ δεκαλέπτου και το +9 στο τέλος του ήταν λογική συνέχεια (24-15).

Η ανωτερότητα του Άρη φάνηκε και στην αρχή του β’ δεκαλέπτου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με μπροστάρη το Μποχωρίδη βρήκε λύσεις από μακριά και εκτόξευσε τη διαφορά στο +17 (45-28). Η Ντιναμό προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι κακές επιλογές στην επίθεση και η αποτελεσματικότητα του Άρη δεν επέτρεψαν μια δραστική μείωση του σκορ και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 47-35 υπέρ του Άρη.

Ο Άρης μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να καθαρίσει το ματς, και το κατάφερε. Έχοντας σαν αιχμή του δόρατος τον Τζόουνς αύξησε ξανά τη διαφορά στο +18 (55-37). Η Ντιναμό προσπάθησε να αντιδράσει αλλά μάταια, ο Άρης είχε λύσεις σε όλα τα προβλήματα της Ντιναμό με τον Χάρις τελείωσε την τρίτη περίοδο με σκορ 67-49.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Άρης συνέχισε να παίζει επιθετικά και δεν “κοιτούσε πίσω”. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου αύξησε σταδιακά την διαφορά και έτσι το ματς τελείωσε με σκορ 90-64.

Το επόμενο ματς του Άρη είναι με την Ντιναμό στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 22/9. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Άρης θα περάσει στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Πόρτο - Νίζνι.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 35-47,49-67, 64-90

Ντιναμό Τιφλίδας (Χοστάρια): Ντάουελ 9, Μπούμπαλο 7, Μοκλισβίλι 3 ,  Ρεβαζασασβίλι, Σουόφαϊρ 9, Γκριντζελίντζε 7, Μιρζιασβίλι, Τσοτσούα 7, Μπερισβίλι 9, Ταβακαρασβίλι, Μακ 9, ΜακΓκόγκι.

Άρης (Αγγέλου): Κάιζερ 6, Φλιώνης 3, Χρηστίδης 2, Αγγέλου 7, Τζόουνς 11, Βεργίνης 2, Μποχωρίδης 18, Μπελ 10, Νταλό 12, ΜακΓκί 9, Χάρις 8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code