ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναικός...παντός καιρού!

Γουστάρει και στα δύσκολα! Ο Παναθηναικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο από τον ΠΑΣ, έμεινε ψύχραιμος, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και γύρισε σχετικά γρήγορα την αναμέτρηση ( 2-1) .
Ο Κριζμάν το γκολ των φιλοξενούμενων, Χατζηγιοβάννης και Μακέντα ανέτρεψαν την κατάσταση για το ''τρίφυλλι''. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για επιθετικό φάουλ στο γκολ των Ιωαννίνων και για το ακυρωθέν γκολ στον Κουρμπέλη στο 34' .

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Mπροστά σε περίπου 5-6.000 οπαδούς του, κυρίως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, ο Παναθηναικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά, έχασε κάποιες μικροευκαιρίες, ωστόσο οι Γιαννιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό. Ο Κριζμάν βγήκε στην πλάτη της άμυνας, οι Μαυρομμάτης και Διούδης δεν καθάρισαν τη φάση και ο επιθετικός του ΠΑΣ άνοιξε το σκορ σε κενή εστία. Στη συνέχεια, οι ''πράσινοι'' δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν να βγαίνουν με συνέπεια μπροστά και να δημιουργούν προυποθέσεις για γκολ. Αυτό ήρθε στο 43' με σκόρερ τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, μετά την πολύ ωραία σέντρα του Κουλιμπαλί. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μπήκαν ''γκαζωμένοι'' και με πολύ καλή ψυχολογία και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ήρθε η λύτρωση. Ξανά ασσίστ Κουλιμπαλί, πλασέ Μακέντα, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα για φέτος. Η βροχή στη συνέχεια έγινε αισθητή, το τερέν βαρύ, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έχασαν κάποια κλασσική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Το ΠΡΟΣΩΠΟ- ΚΛΕΙΔΙ

 Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο δεξιός αμυντικός από το Μάλι κατάφερε με δύο σέντρες- λουκούμι να ξεκλειδώσει την πολυπρόσωπο άμυνα του ΠΑΣ, με τη βοήθεια βέβαια και των Χατζηγιοβάννη και Μακέντα που ήταν σε σωστή θέση και τις εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον.

 Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

 Ο Χρήστος Δώνης βρέθηκε σε κακή μέρα, δεν είχε καλές μεταβιβάσεις, έκανε αρκετά αβίαστα λάθη, ενώ σε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ καλύτερο κοντρόλ και να βρεθεί απέναντι από τον Βελλίδη...

 Στη βαθμολογία:

- Παναθηναικός 5ος με 9 βαθμούς
- ΠΑΣ Γιάννινα 8ος με 6 βαθμούς

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

06.10 Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναικός 20:30
07.10 Ατρόμητος- ΠΑΣ Γιάννινα 19:00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code