ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΡΗΣ:Ωραίος και σύντομα ευρωπαίος

Μετά από 4 χρονιές αγωνιστικής καταστροφής, ο ΑΡΗΣ έχει επιστρέψει στην φυσική του θέση, στα μεγάλα σαλόνια της Superleague και με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, και δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους του να ονειρεύονται ξανά.
Ο μαέστρος και ενορχηστρωτής του συνόλου του ΑΡΗ, Πάκο Ερέρα, έχει δώσει στην ομάδα την δικιά της αγωνιστική ταυτότητα, με κατοχή της μπάλας, πίεση ψηλά στο γήπεδο, γρήγορες εναλλαγές, και ανάπτυξη τόσο από τον άξονα αλλά και από τα πλάγια.

Οι μεταγραφικές κινήσεις υπήρξαν πολλές είναι η αλήθεια, αλλά πάντα στοχευμένες με γνώμονα τις ανάγκες της ομάδας. Πλέον, ο ΑΡΗΣ έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ του πρωταθλήματος σε ποιότητα και ποσότητα και δείχνει έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι 3 μεγάλοι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΣΠ) θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για τις θέσεις 1-2-3, ο Ατρόμητος θα είναι 4ος και κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση και ο ΑΡΗΣ. Αυτό το σενάριο παίζει στο δικό μου μυαλό. Κάποιος πιο αισιόδοξος θα πει γιατί να μην χτυπήσει τον Ατρόμητο στην 4η θέση. Είδωμεν.

Συνοψίζοντας, η μεγάλη επιστροφή του ''Θεού του πολέμου'' είναι γεγονός και γεννά, δικαιολογημένα, μεγάλες προσδοκίες και όνειρα. Δεν είναι ακατόρθωτο το όνειρο της Ευρώπης. Χρειάζεται όμως συγκέντρωση και δουλειά. Μα πάνω από όλα, πίστη των παιχτών των ίδιων στους εαυτούς τους και στον προπονητή τους, και έπειτα την στήριξη του κόσμου, αρχής γενομένης της Δευτέρας στο Κλ. Βικελίδης με τον Λεβαδειακό. VAMOS! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code