ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έρχεται ο ''Ζορμπάς'',ώρα για συρτάκι Ραζβάν

Ενώ στην νότια Ελλάδα και στα νησιά αναμένουν την άφιξη του ''medicane'' ''Ζορμπά'',στην βόρεια Ελλάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε σε απολογία για τις δηλώσεις του σχετικά με το περυσινό πρωτάθλημα και τις τακτικές Χιτλερικής Γερμανίας που φαίνεται πως ακολουθήθηκαν.
Άλλωστε το πανό ''ΝΕΟΝΑΖΙ" που υπήρχε την δεκαετία του '80 στο ιστορικό γήπεδο της Φιλαδέλφειας, ήταν απλά ένα πανό.

 Κάπου εδώ να ζητήσω συγγνώμη σε όσους μπήκαν να διαβάσουν ποδοσφαιρική ανάλυση του ντέρμπι. Γιατί όταν θα παίζει ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής με αυτούς, δεν κάνουμε ποδοσφαιρική ανάλυση. Δεν τους αξίζει. Είναι αυτοί που χτυπήθηκαν από ένα ανοιχτό ρολό ταμειακής μηχανής στον δεξιό ώμο, στη συνέχεια κλείδωσαν την πόρτα των αποδυτηρίων τους και παρουσίασαν ένα σκίσιμο στο χείλος και κατέληξαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο που έχει σχέση με το διαφημιστικό πακέτο τους, για αξονική εγκεφάλου.  Και φυσικά πήραν την ομάδα και αποχώρησαν. Μάγκικα και πειραιώτικα πάντα. Ακόμα, η κυρία Σκολαρίκη απέδειξε άλλη μια φορά γιατί δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Σε συνεργασία με τον αθλητικό εισαγγελέα, κύριο Αλέξανδρο Σιμιτζόγλου ο οποίος δεν είδε τον αειθαλή Κέβιν Μιραλάς, να δείχνει τα γεννητικά του όργανα μπροστά στην θύρα 1.

Επειδή όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίχτες του πάνε στο ''Καραϊσκάκης'' για να παίξουνε, κατεβαίνουν με σκοπό το διπλό τίτλου και χωρίς κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους. Πέρυσι, φοβήθηκαν - αρνήθηκαν να αντιμετωπίσουν το σύνολο που είχε 17 συνεχόμενες νίκες μέχρι εκείνη την στιγμή. Μάγκικα, πειραιώτικα, όπως περηφανεύονται. Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο κόουτς Λουτσέσκου θα τους πνίξει, ποδοσφαιρικά πάντα, και στο τέλος του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ θα είναι μόνος πρωτοπόρος. Απλά, μάγκικα, σαλονικιώτικα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code