ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Την σφυροκόπησε και όμως έχασε!

Δεν έκανε το δύο στα δύο η Εθνική Ελλάδος στο Nations League απέναντι στην Ουγγαρία, αφού ηττήθηκε με 2-1.

Πολύ καλή η παρουσία μας τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, χωρίς όμως η μπάλα να μας κάνει το χατήρι και έτσι η ήττα ήταν αναμενόμενη . Η Ούγγροι προηγήθηκαν στο σκορ νωρίς, μόλις στο 15' με ένα ωραίο σουτ του Σαλάι.Η αντίδραση από την Ελλάδα ήταν άμεση και στο 18' ο Μανωλάς ισοφαρίζει με κεφαλιά μετά από φάουλ και σέντρα του Κώστα Φορτούνη.Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου όμως, στο 43' ο Κλάινχαϊσλερ με ένα πανέμορφο σουτ πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και έκανε το τελικό 2-1.Σε μία φάση που η άμυνα μας ήταν πραγματικά πολύ κακή επιτρέποντας τους αντιπάλους μας να σουτάρουν συνεχόμενα όχι 1 όχι 2 αλλά 6 φορές και τον Μπάρκα να κάνει οτιδήποτε μπορεί.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μίχαελ Σκίμπε έκανε δύο αλλαγές, περνώντας μέσα τον Λυκογιάννη αντί του Τζαβέλλα και τον Μήτρογλου αντί Δώνη. Λίγα λεπτά αργότερα όμως είχε την ατυχία να δει τον Κώστα Μανωλά να αποχωρεί με πρόβλημα στον αστράγαλο και την θέση του να παίρνει αναγκαστικά ο Μάριος Οικονόμου. Πολύ καλή η παρουσία μας στο β' μέρος με πλήρη κατοχή μπάλας αλλά και πολλές ευκαιρίες από Μήτρογλου, Τοροσίδη,Παπασταθόπουλου και Πέλκα. Ευκαιρίες που ερχόντουσαν κυρίως με ανάπτυξη από τα πλάγια και γεμίσματα προς τα μέσα. Αξιόλο είναι να πούμε πως όλες οι φάσεις πέρασαν οριακά δίπλα από τα δοκάρια. Η Ελλάδα προσπάθησε, ωστόσο πλήρωσε την κακή της σημερινή αμυντική λειτουργία.


Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάστσι, Λανγκ, Κανταρ, Φιόλα, Νάγκι, Σάλαϊ, Ζάλαϊ (69' Επέλ), Κλάινχαϊσλερ, Βάργκα (62' Λοβρέντσιτς), Μπέσε, Κόβατς (80' Πάτκαϊ)

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Μανωλάς (52' Οικονόμου), Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας (46' Λυκογιάννης), Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Πέλκας, Δώνης (46' Μήτρογλου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code